BlogKikapcs

Szeged365 Cinema: Get over here! Megérkezett a Justice League és az új Mortal Kombat film eszméletlenül brutális előzetese!

Végre, végre, végre! Nemcsak, hogy megjött az új Mortal Kombat film előzetese, hanem minden elképzelést felülmúlóan jól néz ki az egész. A brutális látványvilág egyből R besorolást kapott, ami nem csoda: az eddig megmutatott képsorok alapján lesz vér bőven, na de az is biztos, hogy Az Igazság Ligája Zack Snyder-féle változatának sem kell szégyenkeznie a hangulatot illetően.

NAGYON BIZTATÓ EDDIG AZ ÚJ IGAZSÁG LIGÁJA

Hogy tovább csigázzuk a kedélyeket, kezdjük Az Igazság Ligájával. Azt tudjuk, hogy több mint négy órás epikus szuperhőstörténet készül, a mozikba került 2017-es változathoz képest majdnem duplájára nő a sztori, és több karakter is részletesen kidolgozott háttér történetet kap. Ezt nem is nagyon ragoznánk, január végén minden fontos infót összeszedtünk a filmről, amely március 18-án érkezik az HBO Go kínálatába.

Egy hete viszont megjelent az új előzetes is. Ami biztos, hogy Joker is meglep bennünket majd pár hajmeresztő ötlettel, és a hősök mellett bizony az antagonisták is komolyabb hangsúlyt kapnak majd.

SURRANÓ PÁLYÁN EDDIG MINDENT LENYOM A MORTAL KOMBAT

Nagyon úgy nézett ki, hogy az év legjobban várt filmjei közé nem fér be a népszerű harcművész játék legújabb adaptációja, de a szintén ezen a héten kihozott előzetes egyből bajnokesélyessé avanzsálja Sub Zeroék idei megjelenését. És ezt nemcsak a bennem rejlő fanatikus mondatja, a vértől tocsogó első előzetes, az R besorolás (ami a 17 éven aluliak számára nem ajánlott kategória az Egyesült Államokban) mind-mind azt támasztják alá, hogy Simon McQuoidék elég tökösek voltak ahhoz, hogy a filmet úgy kezeljék, ahogy kell: kegyetlen, de egyben hősies történetnek, amely nem fér bele a családi szórakozásba.

Az effektek tetszetősek, a színészként többnyire névtelen, de komoly harcművész múlttal rendelkező szereplőgárda és a rettenetesen kreatív kivégzések eddig ígéretesnek tűnnek. Ha egy előzetest nézel meg ma, mindenképp ez legyen az!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb