Sport

Szeged365 fotóriport: gyönyörű uszoda, brutál jó meccs, szegedi gól és egy apró szépséghiba…

Nem tudunk betelni a vadonatúj Tiszavirág Sportuszoda szépségével: a 16 milliárdos kormányzati támogatásból megépült létesítményt ma délután végre “élesben” is felavatták, méghozzá a két ősi rivális, a magyar és a szerb válogatott felkészülési meccsével. Az uszoda színvonalához méltó, parádés mérkőzést kaptunk, ahol a Szegedi VE centere, a válogatott újonc Sánta Dániel rögtön az elején bombagólt lőtt az olimpiai-, világ-, és Európa-bajnok Gojko Pijetlovicsnak. A szépséghiba csak a végeredmény volt, de mi így is imádtuk a ma délutánt, érkezzen is egy Szeged 365 fotóriport az összecsapás legklasszabb pillanataival!

ÍGY LÁTTA A MECCSET A VÁLOGATOTT EGYETLEN SZEGEDI JÁTÉKOSA, SÁNTA DANI

“Ez egy nagy élmény volt minden szempontból. Az, hogy életem első válogatott mérkőzését pont Szegeden, pont itt tudtam játszani, és hogy beugrás után szinte pár másodperccel sikerült gólt szereznem, ez engem is kicsit álomvilágba lökött. Nagyon nagy megtiszteltetés volt képviselni a hazámat ezen a mérkőzésen, illetve ezen a héten. Azzal a kívánsággal ugrottam be a vízbe a mérkőzés előtt, hogy remélem, ez egy új létrának az első lépcsőfoka és még több lesz” – mesélte Dani a VLV.hu-nak a meccs után. Mint mondta, nagyon fárasztó volt az egész hét, ez a mai mérkőzés pedig kifejezetten. Érezhető volt, hogy ez egy komoly presztízscsatává nőtte ki magát, úgyhogy mindenki rátett még egy lapáttal, a szerbek és a magyarok is. “A vége felé már az erőtartalékok utolsó cseppjeit szívtuk fel, legalábbis én biztosan. Egy brusztos, kemény párharcokkal teli mérkőzés volt. Nem kell majd altatni” – mesélte Dani.

A szegedi válogatott játékos elsődleges terve, hogy egy hét után végre találkozik a barátnőmmel, szerinte ez nagyon felemelő érzés lesz. A jövő héten a szegedi csapattal Kaposvárra mennek, ahol mindenféleképpen szeretnének három pontot gyűjteni.

…ÉS ÍGY LÁTTA A SZEGED 365 KAMERÁJA

Beszéljenek helyettünk a fotók:

Fotók: Török Kornél, Szeged365

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb