Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: uszodaavató, online jelmezverseny és Hipnotize fesztivál vár szombaton

Alaposan belehúz a jóba a szombat délután, a Grand Café online jelmezversenyt szervez live DJ szettel, de még előtte egy jót szurkolhatunk a magyar-szerb pólós rangadón, ami a Tiszavirág Sportuszoda avatóünnepsége is lesz egyben. Hozunk egy post-punk fesztivált is, de a lájtosabb délutánra vágyóknak is van egy-két tippünk.

SZURKOLJUNK EGYÜTT A MAGYAROKNAK A TISZAVIRÁG SPORTUSZODA AVATÓJÁN!

Hetek óta vártuk, végre itt a Tiszavirág Sportuszoda avatását is jelentő magyar-szerb összecsapás, délután 3-tól hatalmas élet lesz a nagymedencében! A meccset az M4 Sport élőben közvetíti.

MA IS IZGALMAS PROGRAMMAL KÉSZÜL A FŐVÁROSI NAGYCIRKUSZ

A 15:00-kro kezdődő előadás, a Dinasztiák a világhírű magyar artistaművészet előtt tiszteleg. A február 13. és április 18. között  megtekinthető műsorban háromhetente különböző fellépőket és számokat láthat a közönség, összesen pedig több mint 70 kiváló hazai artista lép majd a porondra.

ONLINE FARSANGOT SZERVEZ A GRAND CAFÉ

El kellett volna felejtenünk, a farsang mégis előbújt, az összes nárcisztikusságával együtt, és most, mint egy kísértet, az otthonainkba fészkeli magát. 18:00 órától kezdődik a Grand Café online farsang bulija, élő DJ szettel, és természetesen online jelmezversennyel. Nevezni 17:00-ig a  [email protected] címre küldött jelmezes fotóval lehet.

ISMERD MEG JOBBAN MAGYAR ATTILLÁT ÉS HAJDÚ STEVE-ET!

A Madách Színház online sorozatának a célja, hogy Nézőik az eddig csak a színpadon csodált színészekről minél többet megtudjanak, kerüljenek közelebb hozzájuk. A ma 20:00-tól kezdődő este házigazdája Kadarkai Endre, akinek igazságkereső szenvedélyével művészeik valóban közelebb kerülnek.

ÉJSZAKA JÖN A HIPNOTIZE FESZTIVÁl

22:00-tól kezdődik a Hipnotize, egy online, nemzetközi jótékonysági fesztivál a legjobb Post-Punk, DarkWave, Goth, Electronic és Synth Pop zenekarokkal.

MOBY DICK STRIKES BACK

Tartalmas délutáni filmezéshez A tenger szívében című Moby Dick adaptációt ajánljuk, amely 15:15-kor kezdődik az RTL Klubon. A sztori szerint egy feldühödött, óriási ámbráscet a Csendes óceán déli részén rátámad az Essex nevű amerikai bálnavadászhajóra, és a 238 tonnás vitorlás elsüllyed. A húsztagú legénység három csónakban vág neki a végtelen víznek. Félnek, hogy az útjukba eső szigeteken kannibálokkal találkoznak, ezért a Dél-Amerikai partot veszik célba. 3000 mérföldnyi út áll előttük.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb