Gasztro

Legyél igazi mázlista, és csatlakozz Te a Prézli tesztelőcsapatához!

A világon a leginkább irigyelt pozíciók között egészen biztos ott van a sörgyári minőségellenőr és az új csokoládék kóstolói is. Most egy kicsit Te is közéjük tartozhatsz: a panírozott finomságairól elhíresült Prézli három szerencsés embert hív egy igazi gasztrotesztelésre, ahol csak annyi lesz a befutók dolga, hogy a végigkóstolt fogásokat értékeljék.

MI IS IMÁDJUK ŐKET

Áradoztunk már a Széchenyi téri Prézli otthonos hangulatáról, és egy kicsit rabul ejtett bennünket is a rántott halas, zöldséges, sajtos, csirkés falatok világa, mert a szorgos kis csapat épp abban a legjobb, amit annyira szeretünk, de nem szívesen pepecselünk vele: a friss, panírozott finomságok elkészítésében. Januárban a 300 kalóriás Prézli menü miatt dobtuk el az agyunkat, most viszont mi mondhatjuk meg, melyik a kedvenc tételünk az étlapon.

AZ ÚJRANYITÁS CSAK KÖZÖSEN KÉPZELHETŐ EL

A vendéglátó szektort igencsak sújtja a járványügyi szabályozás, de a Prézli az elmúlt időszakban is elkészítette a legfinomabb morzsabundás falatokat, amelyeket nemcsak elvitelre kínáltak, hanem a Netpincéren és a Wolton keresztül egészen a küszöbödig repítették. Szép lassan, a színfalak mögött viszont már az újranyitáson dolgozik a csapat, amit természetesen velünk, szegediekkel közösen képzelnek el. A tervek szerint márciustól a klasszikus falatok mellett újdonságokkal is készülnek, a kínálatban pedig elsősorban azt szeretnék kidomborítani, ami nekünk a legjobban ízlik.

LEGYÉL TE A PRÉZLI EGYIK TESZTELŐJE!

Azért, hogy a kínálatban még inkább a szegediek kedvenc ízei szerepeljenek, most három főt egy vaktesztre csábít a Prézli, akiknek a dolga annyi lesz, hogy bekötött szemmel végigkóstolják a kínálatot, és az általuk leginkább nagyra tartott fogásokat fogja előtérbe helyezni a márciusi nyitás során az étterem.

Ha te is szívesen csatlakoznál a kóstolókhoz, jelentkezz kommentben a cikk megosztásánál, a Szeged365 Facebook oldalán!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb