Kikapcs

Köszi, Covid: az idei, budapesti Aerosmith koncertet is törölték (amely a tavaly lefújt show helyett lett volna)

Nyakatekert cím, tudjuk, de sajnos ez a nagy magyar igazság: hétfő délelőtt a szervező Live Nation bejelentette, hogy törlik a 2020-ban a járványhelyzet miatt lefújt, majd 2021-re átszervezett Aerosmith koncertet is. Még két-három járványhullám és Steven Tyler bandája tényleg nyugdíjba megy, mielőtt felléphetnének nálunk.

Tudjuk, hogy rengeteg szegedi ment volna a koncertre (nekünk is másfél éve a fiókban porosodik a lassan az enyészeté váló jegyünk), úgyhogy szólunk:

…2021. július 12, Budapest, cancelled.

Íme a szervezők frissen kiadott közleménye:

“Nyomon követve a jelenlegi példanélküli és változó helyzetet, és mivel az Aerosmith rajongók egészsége, valamint biztonsága az elsőszámú prioritás, sajnos egyértelművé vált, hogy az Aerosmith európai turnéját nem lehet megtartani 2021 nyarán. Ezért a zenekar 2021. július 12-re tervezett budapesti fellépése is későbbi időpontban, 2022. július 10-én kerül megrendezésre a Puskás Arénában.Kérjük, továbbra is tartsák meg a jegyüket, azok automatikusan érvényesek lesznek az új dátumra. Köszönjük türelmüket és megértésüket!”

Szóval, ha Steven Tyler, Joe Perry és a cimboráik még színpadképesek lesznek (nagyon reméljük) plusz addig nem vonulnak vissza, mint 2017-ben (ezt is reméljük), 2022. nyarán találkozunk a Puskás Arénában. Ezek után a minimum, hogy egy Szeged365 buszt indítunk rá.

…we are cryin’:

Apropó, üzenjük nekik, ha esetleg a Puskás Aréna ugrik, a Partfürdőn bármikor szorítunk nekik egy kis helyet…

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb