Mindenmás

Lángol a határ Mórahalom mellett

…de nyugalom, ez csak gyakorlat: szabadtéri tűzesetek eloltását gyakorolják a szegedi hivatásos és önkéntes tűzoltók Mórahalom melletti mintegy nyolc hektáros területen. A tüzet meggyújtják, majd el is oltják, a délelőtt 10 óta tartó akció nagyjából délre véget is ér a katasztrófavédelem tájékoztatása szerint. Füst azért lehet az 55-ösön, ha arra viszi a szél.

A HÉTVÉGÉN SEM UNATKOZTAK A SZEGEDI HŐSÖK

Sűrű hétvégét zártak a megye katasztrófavédői, mint az összesítésükből kiderült…

  • Kazánház égett pénteken este Szentes külterületén, egy tanyaépületben. A szentesi és a csongrádi hivatásos tűzoltók két vízsugárral fojtották el a lángokat, a tűzben nem sérült meg senki. 
  • Egy kisteherautó és egy mikrobusz ütközött pénteken éjjel az M5-ös autópályán, a Szeged felé tartó pályatesten. A kisteleki és a szegedi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt. Senki sem sérült meg. 
  • Melléképület égett vasárnap éjjel Zsombón. Egy kazánház és a benne tárolt anyagok gyulladtak ki éjfél után. A szegedi hivatásos tűzoltók két vízsugárral fojtották el a lángokat, a tűzben senki sem sérült meg.

Forrás: Csongrád-Csanád MKI

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb