Szegedi Arcok

Le a kalappal! Keresztbe rakott rendőrautóval védték a járókeretes bácsit a szegedi rendőrök

Ilyenkor érezzük a leginkább, hogy mi, szegediek valami egészen különleges, empatikus, emberséges brancs vagyunk. Járókerettel próbált átjutni egy idős úr a Széchenyi téri zöld lámpánál kedden, de ahogy lenni szokott, a negyedéig sem jutott el. A forgalom megindult, ám mielőtt tragédia történhetett volna, egy rendőrautó hirtelen keresztbe állt a zebránál, a benne ülő szegedi járőrök pedig a bácsi segítségére siettek.

Egy igazán szívmelengető sztori következik, naná, hogy Szegedről!

A történteket egy Margit nevű felhasználó osztotta meg a Szegedi Ez + Az nevű közösségi média csoportban, innentől kezdve a hölgy sorai következnek:

“Ma csodálatosan emberi dolog történt a Széchenyi téren, a gyalogátkelő lámpánál. Egy idős bácsi járókerettel kelt át nagyon lassan a zöld lámpánál, de a negyedéig sem jutott el amikor pirosra váltott a lámpa. Arra jött egy rendőrautó, a benne utazók észlelve a helyzetet, keresztbe álltak a forgalmat megállítva és karonfogva átkísérték a bácsit a túloldalra. Ámultunk járókelők az emberségesség láttán. Köszönjük szépen a rendőrök emberségességét, megható pillanatokat éltünk át általuk.”

Le a kalappal, Srácok!

Köszönjük, ilyenek az igazi szegediek!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb