Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: töltődj fel a Musical villamossal, egy kora délutáni focimeccsel és a Szent István téri kézműves vásárral

Egész kellemesnek ígérkezik a vasárnap délután: a gyönyörű napsütésben kiruccanhatsz a Szent István térre, ahol ma is a legmenőbb kézművesek várnak, kora délután útjára indul a musical villamos Szegeden, és pályára lépnek a focisták is. De ha inkább otthon kapcsolódnál ki, akkor is hoztunk neked pár tippet.

KORA ESTIG TART A KÉZMŰVES VÁSÁR A SZENT ISTVÁN TÉREN

Már elkezdődött, és egészen 18:00 óráig tart a Szent István téri kézműves vásár második felvonása, ahol a szabad levegőn sétálva egyedi kézműves ajándéktárgyak közül válogathatsz te is.

A SZENT ISTVÁN TÉRI VÁSÁR MELLETT A BÖDÖN PIAC IS VÁR

Amennyiben nem volt elég a szabadtéri dzsemboriban való shoppingolás, és még több kézműves és helyi termékekből álló portékára vágysz, akkor irány a Szeged Plaza, hiszen ott nem más vár, mint a Bödön Piac. Délután 14 óráig még van idő egy gyors nézelődésre ott is, van miből válogatni bőven.

SIÓFOKON VENDÉGSZEREPELNEK A KÉK-FEKETÉK

A Szeged-Csanád GA vasárnap a Siófok ellen lép pályára. A Balaton-parti együttes otthonában 14:00 órakor kezdődő találkozót a szegedi klub Facebook oldalán keresztül élőben nyomon követhetik a szurkolók.

MA IS ÚTJÁRA KEL A MUSICAL VILLAMOS SZEGEDEN

Február utolsó napján indul a III. Musical Villamos, most is a Szeged Pláza előtti megállóból. Az 50 perces ingyenes Facebook LIVE musical műsort most is az 1905-ben gyártott villamosról közvetíti a Palladium Szeged.

ÍGY MÉG NEM LÁTTAD AZ INDUL A BAKTERHÁZAT

A Rideg Sándor regényéből (1939) készült felejthetetlen film után most először zenés darabként is láthatja a közönség az Indul a bakterházat. Csatlakozz!

MA IS JÖN A DUMA AKTUÁL

A 19:00-kor kezdődő műsor az elmúlt hónap történéseit dolgozza fel havi rendszerességgel, közélet, politika, súlytalan bulvár események, művészet és kultúra 2*70 percben (néha több), szünettel. Vetítések, videók és váratlan színpadi elemek keverednek helyszíni tudósításokkal és indokolatlan táncbetétekkel.

LEGENDÁS FRANCIA KÉMFILM A DUNÁN

A Duna TV-n 21:20-kor kezdődik Jean-Paul Belmondo felejthetetlen klasszikusa, A profi. A film története szerint Josselin Beaumont-ot azzal a titkos megbízással küldik Malagavayba, hogy ölje meg a köztársaság elnökét, a diktátor Yala ezredest. A politikai helyzet azonban megváltozik és a francia kormány érdekei úgy kívánják, hogy inkább feladják Beaumont-ot.

Bár az elnök nem végezteti ki, fegyenctáborba viteti, ahol iszonyú megpróbáltatások várnak rá. Két év elteltével azonban sikerül megszöknie. Visszatér Párizsba, hogy küldetését eltántoríthatatlanul befejezze, amikor Yala ezredes három napra a francia fővárosba érkezik. Bár Rosen felügyelő és Eduard százados minden eszközzel próbálja megakadályozni a merényletet, Beaumont állandóan kicsúszik a kezükből. Egy lépéssel mindig előttük jár.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb