Sport

Újra győzelem: 3-2 – re verte a Szeged-Csanád GA a Szolnoki MÁV-ot

Megy ez, ha akarjuk: 3-2 – re verte a Szeged-Csanád GA csapata a szolnoki különítményt, a Szent Gellért Fórumban Pejovic és Germán góljaival született meg a győzelem. A Szeged-Csanád GA október közepe óta először nyert Szegeden. A csapat négy pozíciót javítva, a 13. helyről várja a Gyirmót elleni vasárnapi idegenbeli mérkőzést.

SZEGED-CSANÁD GA–SZOLNOKI MÁV 3–2 (1–1)
Szeged
, Szent Gellért Fórum, zárt kapuk mögöttVezette: Veizer Roland (Horváth R., Tőkés)
SZEGED-CSANÁD GA: Varga B. – Kővári (Germán, 62.), Szilvási, Pejovic, Mohl – Jovanovic, Simon Á. – Varga Sz. (Oláh G., 87.), Kóródi (Dobos Á., 56.), Bitó (Ódor, 62.) – Grumics (Gajdos, 56.). Vezetőedző: Dragan Vukmir
SZOLNOKI MÁV:
 Csáki – Szekszárdi (Földi, 83.), Horgosi, Kovács O., Bárdos, Kotula – Tisza K. (Csirmaz, 75.), Berdó (Kónya M., a szünetben), Rokszin (Szabó B., 75.) – Novák, Lakatos (Kurdics, 55.). Vezetőedző: Csábi József 
Gólszerzők: Pejovic (23.), Germán (80., 82.), ill. Rokszin (27.), Lakatos (49.)

Dragan Vukmir, Szeged-Csanád GA: “Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk, mert a Szolnok masszív csapat kevés szerzett és kevés kapott góllal. Jól kezdtünk, de a gólunk után gyorsan egyenlített a vendégcsapat. Büszke vagyok a játékosokra, mert a hajrában fordítottuk meg a meccset. Sokat dolgoztunk ezért.”

Csábi József, Szolnoki MÁV: “Ami a csapatunkra jellemző volt eddig, a jó védekezés, az most szétcsúszott. Visszajöttünk a meccsbe, fordítottunk, de a szegedi cserék sokat tettek azért, hogy nyerjen az ellenfél. Vissza kell találnunk az eredeti útra.”

Fotók: Szeged-Csanád GA

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb