Közélet

Hétfőtől szünetel a személyes ügyintézés Szegeden az áramszolgáltatónál is, önkéntes kikapcsolási moratóriumot vállal a cég

Hétfőtől március 22-ig felfüggeszti a személyes ügyintézést, és digitális platformokon – online, telefonon, illetve e-mailben – várja a megkereséseket az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. földgáz-és áramszolgáltató is – tudatta közleményében a vállalat.

ÁPRILIS 7-IG ÖNKÉNTES KIKAPCSOLÁSI MORATÓRIUMOT VÁLLAL A CÉG

MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. a megszokott digitális platformok mellett Az MVM Next Áramapp nevű applikáció használatát ajánlja ügyfeleiknek. Mint írták, az MVM Csoport 2021. április 7-ig önkéntes kikapcsolási moratóriumot vállal az egyetemes szolgáltatásban vételező lakossági ügyfélkörben az otthoni munkavégzés és tanulás megkönnyítése érdekében. A villamosenergia- és földgázhálózat biztonságos üzemeltetéséhez szükséges munkákat a társaságok a megfelelő védelmi intézkedések betartásával továbbra is ellátják – írta a közműszolgáltató.

Hétfőtől a SZETÁV és a Szegedi Vízmű Zrt. személyes ügyfélszolgálatai is szünetelnek. Ezekről bővebben az alábbiakban írtunk:

Forrás: MTI

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: jarisakti
'Fel a tetejéhez' gomb