Blog

Geek Girl Blog: csajosan csinosan, a modern technika eszközeivel

Mai korunk mindennapjai egyfolytában a különböző kütyük körül forognak. Behálózzák otthonunkat az okos készülékek, modern megoldások és eszközök segítik munkánkat, nem utolsósorban pedig a telefonunkra is alkalmazható megannyi applikáció, amelyek könnyebbé, jobbá varázsolhatják életünket. Nekünk, csajoknak, pedig különösen fontos, hogy mai rohanó világunkban is rátaláljunk stílusunkra az öltözködésben, a sminkben, a bőrápolásban, és ehhez sokan nem is sejtik, mennyi lehetőség áll a rendelkezésünkre, ha csak az okostelefonunkra letölthető ingyenes appokat vesszük sorra, akkor is. Most ezekből hoztunk nektek párat.

MY DRESSING

Ha igazi divatdiktátor vagy, és tőled kér öltözködési tanácsot minden barátnőd, ezt az alkalmazást neked találták ki! A MyDressing alkalmazás nagyszerűsége abban rejlik, hogy feltöltheted az applikációba a teljes ruhatáradat, az olyan kiegészítőkkel együtt, mint a cipő vagy a táska, majd kategorizálhatod azokat, ízlésednek megfelelően különböző szetteket állíthatsz össze magadnak, és végül, elküldheted a legjobbakat barátnőidnek. Így nem csak könnyedén összeállíthatod a heti ruhatáradat előre, de a csajoknak is te diktálhatod a divatot.

POSE

Az tény, hogy a lányok nem mennek egyedül vásárolni, minimum a legjobb vagy éppen a legkritikusabb, nem utolsó sorban a legnagyobb divatérzékkel rendelkező barátnődet magaddal kell vinni, hogy segítsen megtalálni számodra a tökéletes felsőt, nadrágot, segítsen eldönteni, hogy jól áll – e az a piros csizma, amivel már egy hete szemezel. De vannak helyzetek, amikor egy jó szándékú kritikus sincs melletted, neked pedig kell egy új szett a holnapi állásinterjúra. Ilyen helyzetekben jöhet jól a Pose nevű alkalmazás, ami nagyon egyszerűen működik. Annyi a dolgod, hogy a megvásárolni kívánt ruhában fotózd le magad és töltsd fel a képet az applikációba, ahol a többi felhasználó, valószínűsíthetően egy csomó idegen csaj, véleményezi a kinézetedet az új darabban, és tanácsokkal látnak el a vásárláshoz. Vigyázz, akkor vágj bele, ha bírod a kritikát, mert nem biztos, hogy kritikusaid finomkodni fognak veled!

BEAUTY TIPS MEN & WOMEN

A jelenlegi járványhelyzetben, mikor be vagyunk szorítva a négy fal közé, aranyat érnek az otthoni, egyszerűen megvalósítható szépség tippeket adó appok. Ezek közül a Beauty Tips, amit mindenképp érdemes a telefonodra letöltened, hiszen az alkalmazásnak köszönhetően egy igazi kis boszorkánykonyhát hozhatsz létre otthonodban, és elkészíthetsz megannyi receptet, ami segítségével gyönyörűvé varázsolhatod a bőröd, kisimulnak ráncaid, selymes tapintású lesz a hajad, nem fognak töredezni a körmeid, és ragyogó fehér lesz a mosolyod. Mindegyik szépség tippnél megtalálod a recept elkészítésének a leírását, ami egyszerű, könnyen beszerezhető hozzávalókból tevődik össze. A legjobb pedig, hogy a tippek nem csak nőknek szólnak, férfiak is nyugodtan alkalmazhatják őket.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb