- Hirdetés -
- Hirdetés -
Sport

Koronavírusos Bodó Ricsi, a MOL – Pick Szeged játékosa

- Hirdetés -

Koronavírusos Bodó Ricsi, a MOL – Pick Szeged játékosa, derült ki a Magyar Kézilabda Szövetség és a MOL-PICK Szeged közös közleményéből, melyben ismertették, hogy a válogatott kézilabdázó március 12-i, valamint március 14-i, Szlovákia elleni EURO-CUP mérkőzését megelőző kötelező PCR tesztje pozitív eredményt mutatott. Bodó Ricsi már nem először kapta el a koronavírus fertőzést, ősszel egyszer már átesett a betegségen.

A VÁLOGATOTT TAGJAINAK NEM KELL KARANTÉNBA VONULNIA

A teszt a felkészülést megelőzően történt, így a válogatott tagjainak nem kell karanténba vonulnia. A játékos jól van, tünetei nincsenek. A MOL-PICK Szeged játékosai hetente többször vesznek részt mind kötelező antigén, mind pedig PCR-teszteken, a csapatnál Bodó Richárdon kívül új fertőzés nem merült fel. A játékos járványügyi elkülönítése megtörtént, jelenleg karanténidejét tölti.

Fotó: molcsapat.hu

A JÁTÉKOST RENDKÍVÜL LESÚJTOTTA A HÍR, DE SZERENCSÉRE TÜNETEI NINCSENEK

“Nagyon szomorú és csalódott vagyok a történtek miatt. Ősszel a csapatból elsőként kaptam el a koronavírust, most pedig ismét fertőzött vagyok. Nem nagyon tudok mit mondani, rendkívül lesújtott a hír. Jól voltam, jó formában játszottam, vasárnap a Balatonfüred ellen 9 gólig jutottam. Alig vártam a válogatott összetartást, a Szegeddel pedig a Veszprém elleni rangadóra, a Kiel elleni BL-párharcra, illetve a Magyar Kupa befejező részére készültünk, ezek azok a mérkőzések, a szezonnak az a szakasza, amit a legjobban várunk. Nincs mit tennem, most sokadszor következik a kötelező pihenés, nagyon remélem, hogy tüneteim ezúttal nem lesznek” – számolt be róla Bodó Ricsi.

Forrás: pickhandball.hu

- Hirdetés - - Hirdetés - - Hirdetés -

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb