Sport

Marko Vujin ma aláírta a szerződést, ezzel a MOL-Pick Szeged játékosa lett

A mai orvosi vizsgálatokat követően klubunk a Bajnokok Ligája szezon végéig szóló szerződést kötött a rutinos jobbátlövővel, Marko Vujinnal – olvasható a MOL-Pick Szeged hivatalos oldalán.

Mint írják, az EHF idei szabályozása alapján a csapatok nevezhetnek szezon közben egy olyan játékost, aki már más csapatban is pályára lépett a Bajnokok Ligája aktuális kiírásában. Marko Vujin, a szabályozások értelmében pedig kizárólag az EHF Bajnokok Ligájában lehet a szegediek segítségére.

Forrás: pickhandball.hu

A LEGJOBB EREDMÉNYT KELL ELÉRNI A BL-BEN IS

Juan Carlos Pastor, a MOL-PICK Szeged szakmai igazgatója elmondta:
“Mindenki előtt ismert, hogy milyen kihívásokkal küzdünk, Luka Stepancic sérülése miatt mindenképpen szükségünk van egy azonnal bevethető, tapasztalt játékosra a jobbátlövő poszton. Marko Vujin erősítést jelent, érkezésével bővülnek a lehetőségeink, és nekünk az most a legfontosabb, ami szurkolóinknak is: a lehető legjobb eredményt elérni a BL-ben is.”

MARKO VUJIN ELNÉZÉST KÉR A SZEGEDI SZURKOLÓKTÓL

Juan Carlos Pastor után Marko Vujin így nyilatkozott: 
“Örülök, hogy csatlakozhattam a MOL-PICK Szeged csapatához. Tudom, hogy a jelenlétem mit jelent a szurkolók számára, sajnálom, éretlenül viselkedtem, fiatal voltam, nem volt sportemberhez és a két csapathoz méltó, éppen ezért szeretnék elnézést kérni a szegedi szurkolóktól is. A MOL-PICK Szeged mezében minden erőmmel azon leszek, és csak arra szeretnék koncentrálni, hogy a Bajnokok Ligájában továbbjutáshoz segítsem a csapatot és végre örömet is adhassak a szegedi szurkolóknak, valamint a #kékek családjának, a #HandballFamily-nek.

EGY HÓNAPJA TÁVOZOTT AZ ELŐZŐ KLUBTÓL

A 36 éves játékos egyébként február 17-én, egy nappal a Szeged elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzés előtt távozott előző klubjától, a Vardar Szkopjétól. Korábban, 2003-2006 között a Dunaferr SE, utána 2012-ig a Veszprém kézilabdázója volt, majd a német THW Kiel és a portugál Sporting CP együttesét erősítette.

Forrás: pickhandball.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb