Kikapcs

Családi futónapot szervez a Keresztpont Egyesület az újrakezdés reményében

Május 8-án, szombaton 8 és 13 óra között a Fair Trade, a méltányos kereskedelem világnapjához időzítve tart családi futónapot a szegedi Vértónál, illetve az Északi városrészben a Keresztpont Egyesület.

Céljuk, hogy a családi napon az újrakezdés reményében együtt mozoghassanak, beszélgethessenek és egyáltalán találkozhassanak a szegediek. “Mindannyian várjuk, hogy lecsengjen a koronavírus-járvány, mindannyian várjuk, hogy a korlátozásoknak vége szakadjon, és újrakezdhessük az életünket. Nyitni nemcsak a korlátozások feloldását jelenti, hanem azt is, újra nyitnunk kell egymás felé” – olvasható az egyesület közleményében.

A futás mellett különböző programok is várják a kilátogatókat, akik megismerkedhetnek a Fair Trade mozgalommal, amely keretében kézműves termékeket is vásárolhatnak a helyszínen.

A különböző futó távokra a későbbiekben lehet majd jelentkezni, érdemes ezért figyelni az esemény Facebook oldalát. A szervezők a következő távok megtételére várják a jelentkezőket:

1 Km – Mosolyfutam
5 Km – Örömfutam
10,5 Km – Kézenfogás-futam
21,1 Km – Újrakezdés-futam

A szervezők elmondása szerint, ha a járványhelyzet nem teszi lehetővé a program megvalósítását, egy másik időpontban kerül majd sor a családi napra.

Forrás: Keresztpont Egyesület Facebook oldala

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: jarisakti
'Fel a tetejéhez' gomb