Kikapcs

Vége a találgatásoknak, most már hivatalos: lemondták a Balaton Soundot és a VOLT fesztivált is, de mi lesz a SZIN sorsa?

Vége a találgatásoknak, most már hivatalos sajnos a hír, lemondták a Balaton Soundot és a VOLT fesztivált is, mindkettőre leghamarabb 2022-ben kerülhet sor – jelentették be a szervezők.

“Egyelőre nem látjuk annak realitását, hogy nyár közepére a nemzetközi turisztikai forgalom ilyen mértékben újrainduljon Európa szerte, mindemellett pedig a hazai közönségünk biztonsága és egészsége számunkra mindennél fontosabb. Ezért azt a fájó döntést kellett meghoznunk, hogy legközelebb 2022-ben nyitjuk meg a fesztivál kapuit – mondta el Fülöp Zoltán, fesztiváligazgató a 24.hu-nak.

Lobenwein Norbert, a VOLT alapítója is hasonlóan nyilatkozott a lapnak. Elmondta, a járvány harmadik hulláma közepén, még azt sem látható, hogy egyáltalán mikor lehetne elindítani a kampányt, a jegyértékesítést, így pedig lehetetlen egy nyár eleji nagy fesztivál biztonságos megvalósítása.

LESZ – E IDÉN SZIN SZEGEDEN?

A rossz hírek kapcsán felmerül a kérdés, vajon a Szegedi Ifjúsági Napokkal mi a helyzet, megtartják – e a szervezők városunk legnépszerűbb nyári fesztiválját? Március eleji interjúnk alkalmával Kolonics Erika, a fesztivál főszervezője arról számolt be számunkra, hogy május végéig kell eldőlnie, hogy lehet-e tömegrendezvényeket, fesztiválokat rendezni, majd hozzátette, hogy a fellépőkkel, zenekarokkal már megtörténtek a szóbeli egyeztetések, jelenleg mindenki a rendezvényekkel kapcsolatos további információkat, állásfoglalásokat várja. Tehát a SZIN-ről még nem mondtak le a szervezők, még reménykedhetünk egy jó kis szegedi nyár végi fesztiválban.

Forrás: 24.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb