Kikapcs

Török Anna és Angler Balázs énekétől lesz hangos a nosztalgia villamos útvonala Szegeden

Újra dübörög a szegedi Musical Villamos. Pontosan március 28-án, vasárnap délután 14:00-kor kezdődik az online élő közvetítés. Az 50 perces musical műsor az egész országban ingyenesen elérhető lesz.

A részletes program:

📍 14:00 Szeged Plaza  + egy meglepetés dal
📍 14:15 Széchenyi tér + egy meglepetés dal
📍 14:28 Szeged pályaudvar  + egy meglepetés dal

A IV. Musical Villamos a jelenlegi járványügyi, és a programokat, eseményeket érintő szabályozás értelmében nem szállít utasokat. De akik a Szeged Plaza, Széchenyi Tér és a Szeged Pályaudvar megállókban várakoznak épp, azok egy-egy teljes dalt meghallgathatnak. Az út végén várhatóan 14:56-kor az Európa Ligetben a két művész egy extra dalt fog elénekelni.

AKIK BIZTOSÍTJÁK A KELLEMES HANGULATOT

Török Anna: legismertebb szerepei a Tavaszébredés (Thea) Budapesti Operettszínház, Rent-Mimi, A Pápanő (Johanna) József Attila Színház, Evita (Evita / Kidobott lány) Szegedi Nemzeti Színház, WWRY Queen Musical (Scaramouche) Szegedi Szabadtéri Játékok, Sztárcsinálók (Octavia) PS Produkció, Vámpírok bálja (Sarah) PS Produkció.

Angler Balázs: fontosabb szerepei az Ének az esőben (Don Lockwood), A Szépség és a Szörnyeteg (Monsieur Kanóc), Szentivánéji álom (Demetrius), Mozart! (Schikaneder), Rómeó és Júlia (Escalus), István, a király (Krónikás), Szegény Dzsoni és Árnika (Ipiapacs/Rézbányai Győző), Szép nyári nap (Péter), Parasztopera (Balogh Imre).

A Facebook LIVE esemény időpontja: 2021. március 28. vasárnap – 14:00.

Forrás, fotók: Palladium Szeged

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb