Kikapcs

Asztra, Modenra, Pfájzer és Szputnyik: Sebestyén Balázsék is megkóstolták a szegedi vakcina – pizzákat

A szegedi pizzák meghódították a Rádió 1 reggeli műsorát: Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri megkóstolta Szeged, a jelenlegi helyzethez stílszerűen passzoló pizzáit: élő adásban parádézott az Asztra, Modenra, Pfájzer és Szputnyik nevű gasztro-vakcina.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem Szegedről szállították fel egészen a Rádió 1 budapesti stúdiójáig a pizzákat, hanem a szegedi Pizza Monkey budapesti franchise üzletéből még frissen, melegen vehették át azt a műsorvezetők. Balázsékban nem is csalódtunk, a kelt tésztás finomságok kreatív elnevezése is már rengeteg poént tálcán kínált a pörgő nyelvükről ismert műsorvezetőknek.

A műsorban arra is felhívták a figyelmet, hogy minden megvásárolt Asztra, Modenra, Pfájzer és Szputnyik pizza árából 100 forinttal a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetet támogatják a vásárlók, ugyanúgy, ahogy Szegeden a Csellengő Tappancsok Állatmentő Alapítvány részére mennek a 100 forintok.

A műsor vendégeként Olasz Dani, a Pizza Monkey marketingese, a vakcina – pizzák kitalálója elmondta, újdonságaikkal egy kis vidámságot, színt szeretnének vinni a szürke hétköznapokba, és tapasztalataik alapján az emberek 95%-a értékeli is ezt, legalábbis erről tanúskodnak a pozitív visszajelzések.

Nem olyan régen szerkesztőségünknek is lehetősége adódott a vakcina – pizzák megkóstolására, hogy nekünk hogy ízlettek a pizzák, és kinek, melyik volt a kedvence, az alábbi cikkre kattintva megtudhatod!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb