Szegedi ArcokVideo365

Tankolj és vásárolj olcsóbban egy szuper szegedi kezdeményezéssel!

Két szegedi fiatal vállalkozó egy évvel ezelőtt dolgozta ki és valósította meg azt az ötletét, amellyel több tucat szegedi szolgáltatónak és még több ügyfélnek könnyíti meg az életét. A JobBooksnak köszönhetően azóta nemcsak megbízható fodrászt és körmöst kereshetünk, de kedvezményesen vásárolhatunk a zöldségesnél, olcsóbban tankolhatunk, és még a fürdőszobaszalon áraiból is elengednek jó pár százalékot.

A VÁLSÁG HÍVTA ÉLETRE A SZEGEDI SIKERSZTORIT

Egy évvel ezelőtt gyökeresen változtatta meg az életünket a koronavírus, ez hatványozottan igaz a szegedi vállalkozások mindennapjaira is. Épp a legnehezebb időszakban született meg viszont a JobBooks, az az oldal, amely egy platformon egyesíti a szegedi szolgáltatókat az autószerviztől a duguláselhárításon át a fuvarozásig, így bármilyen szolgáltatásra is legyen szükségünk, már kipróbált, bizonyított vállalkozókat találhatunk ahelyett, hogy fejest ugranánk az ismeretlenbe.

Tavaly, amikor mindenkit érzékenyen érintett a koronavírus, mi is elgondolkodtunk azon, merre tovább. Mi imádunk Szegeden élni, itt is dolgozunk már 15 éve, és azt szerettük volna, ha olyan dolgot hozunk létre, amellyel valami pluszt tudunk adni a szegedieknek.” – mondta el Robotka Péter, a JobBooks társalapítója.

TIPIKUS WIN-WIN SZITUÁCIÓ, SZEGEDI MÓDRA

A JobBooks a szolgáltatást igénybe vevőket és a szolgáltatást nyújtókat köti össze: úgy működik, mint a kisvállalkozások Telekocsija, vagy egy olyan Facebook, amely nem a politikai reklámokat, hanem a szolgáltatókat hozza velünk szembe. Így végső soron mindenki jól jár: az ügyfél is, mert új vevőket szerezhet, és a közönség is, mert nem kell magánnyomozósdit játszania, hogy megtalálja a megfelelő szolgáltatást, hanem a közösségi értékelés alapján választhatja ki a neki megfelelőt.

“Szeretnénk a minőségi vállalkozásokat egy közösségi hálóba gyűjteni, amelyen ők maguk kereshetnek pénzt. Mi online és offline megjelenéssel is segítjük a vállalkozásokat, a JobBooks kártyával kedvezményeket lehet igénybe venni a partnereinknél, és az online időpontfoglalást is lehetővé tesszük minden ügyfelünknek” – vette át a szót Torma Péter.

A vásárlók számára az ötlet egyik nagy hozadéka a közösségi értékelésen túl éppen a JobBooks kártya, amellyel az oldalon regisztrált partnereknél lehet 5-20 százalék közötti kedvezményt igénybe venni.

A JobBooks az elmúlt egy évben már egy sor szegedi vállalkozást juttatott ügyfelekhez, partnereik közé tartozik az Indóház téren található Beauty & Style, kialakította az Euro-Color Band Festékbolt webshopját, és az Etelka sori Hupetrol benzinkútnál literenként 8 forintos kedvezménnyel is tankolhatsz a JobBooks kártya felmutatásakor.

Szegedi vállalkozásként te is szívesen szereznél több vevőt? Vagy éppen egy megbízható szolgáltatásra van szükséged? Akkor irány a JobBooks oldala, ahol te is egy szuper ötlet azonnali haszonélvezője lehetsz!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb