Kikapcs

Fussunk Tokióba: 12 029 km-t kell közösen megtennie a szegedieknek

A Szegedi Sport és Fürdők Kft. Fussunk Tokióba játékukkal szeretnék megmutatni a magyar sportolóknak, hogy bár fizikálisan nem lehetünk ott a megmérettetéseiken szurkolni, lélekben azonban mi is velük tartunk az olimpiára.

A játék lényege, hogy nem számít, hogy ha csak elvétve is futsz, vagy ha megvan naponta a félmaraton, mert minden megtett kilométer számít, hiszen 12 029 km-t kell közösen megtenni 2021. március 22. és július 23. között. Mint írják, a nevezéshez nem kell mást tenned, mint kitölteni az alábbi regisztrációs űrlapot, majd minden futásod alkalmával küldd be az aktivitásmérőd (Endomondo, Strava, Runtustic, Polar, Garmin, stb.) képernyőfotóját, melyen látszódik neved, a futás dátuma és a megtett táv a [email protected] e-mail címre.

MOTIVÁCIÓRA AJÁNDÉK

Hogy fenntartsák a motivációt, minden hónapban 3 db 5000 Ft értékű ajándékcsomagot sorsolunnak ki az előző hónap játékosai között, a játék végén pedig az összességében legtöbb km-t gyűjtő női és férfi játékosokat díjazzák egy-egy 10 alkalmas, hétvégén is érvényes bérlettel a Tiszavirág Sportuszodába, Szeged új fürdőkomplexumába.

Bár mi csak virtuálisan lehetünk ott az Olimpián, addig Tóth Cili személyesen. A vele készült interjút itt tekintheted meg:

Forrás: szegedsport.hu

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: navigate here
'Fel a tetejéhez' gomb