Sport

Magabiztos győzelmet aratott a MOL-Pick Szeged Komlón

Erre mondják, hogy tiszta sor: miután rommá verte a top kategóriás Tatabányát, egy újabb magabiztosan győzelemmel tért vissza a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata, ezúttal Komlóról. A K&H férfi kézilabda ligában 37-29-re nyertünk, jöhet a BL ütközet, nomeg egy kis szombat esti Mikler Roland meglepetés a Szeged 365 olvasóinak!

Sport36-Komló-MOL-PICK Szeged 29-37 (15-19)
K&H férfi kézilabda liga, 10. forduló, Komló, zárt kapuk mögött. Vezette: Nagy Túróczy.
Komló: Granic 1 – Oláh 4, Sunajko F. 2, Grünfelder 2, Jerkovics 3, Hoffmann 4, Metcz. Csere: Durdevics (kapus), Szkokán 1, Melnyicsuk 5/2, Balázs, Zobec 1, Jóga 3, Takács 1, Vaskó 2. Vezetőedző: Kilvinger Bálint.
MOL-PICK Szeged: Alilovic – Sostaric 7/3, Kaspárek 3, Bombac 1, Bánhidi 4, Bodó 4, Källman 3. Csere: Gaber, Rosta 1, Stranovsky 2, Mackovsek 5, Radivojevics 5/3, Zsitnyikov 1, Bajus 1, Rea. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Kiállítás: 6, ill. 4 perc
Hétméteres: 3/2, ill. 8/6

Elmaradt meccset pótoltak a srácok a Komló otthonában, ezt a találkozót a 10. fordulóban kellett volna lejátszani. Martin Stranovsky is visszatért, így tovább bővült a keret. Juan Carlos Pastor mester szerint mivel egyre többen vannak, rotálni tudnak, a visszatérők pedig fel tudják venni a ritmust. “Kiválóan kezdtük a mérkőzést és ismét hamar nagyobb különbség lett a két csapat között. Ebbe talán kicsit bele is aludtunk, a félidő így szorosabb lett. A szünetben rendeztük a sorokat, a második félidőben pedig kezünkben tudtuk tartani a meccset” – nyilatkozta a Pickhandball.hu-nak a mérkőzést követően Rosta Miklós.

A Kékek legközelebb március 31-én (szerda) 18.45-kor lépnek pályára, az EHF Bajnokok Ligájában a német THW Kielt fogadják. Egy extra meglepetés, MOL-Pick Szeged rajongóknak: a Szeged 365 Szülinapi Show ma esti kiadásában Mikler Roland dobja fel Nektek a labdát, készüljetek, akár egy kabriót (!!) is nyerhettek vele!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb