Közélet

Újabb oltópontokat alakítanak ki Szegeden

Újabb oltópontokat alakítanak ki Szegeden, a Tisza Lajos körút és a Szentháromság utca sarkán lévő SZTK-ban, hivatalos nevén az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ I. sz. Szakorvosi Rendelőjében. A hozzánk beérkező olvasói beszámolók alapján kedden egész nap nagy volt a sürgés-forgás, az értesülést az ott dolgozó kontaktjaink is megerősítették.

GŐZERŐVEL PÖRÖG A TÖMEGES OLTÁS

Ma reggelre 2.011.029 beoltottnál járt a hazai oltóprogram, ha a kormány tartani akarja a beígért április 9-i dátumot (amelyhez ugye szükség lesz a két és félmillió beoltott magyarra), logikus, hogy szükség lesz újabb oltópontok létrehozására.

KEDDEN NAGY VOLT A SÜRGÉS-FORGÁS A SZENTHÁROMSÁG UTCAI SZTK-BAN

“Szegeden az SZTK első emeletén tegnap délután nagy volt a nyüzsgés. Négy rendőr és több helybéli dolgozó tüsténkedett ezerrel négy asztal és megannyi szék elhelyezésén. A várakozó emberekkel mit sem törődve rendezték a rendezni valót, a takarító személyzet is letakarította a bútorzatot. Elég hosszasan kellett várakoznunk és ezalatt az idő alatt a cseppet sem halk beszélgetésekből kiderült, hogy újabb oltópont kerül kialakításra a helyszínen illetve vélhetően egy emelettel feljebb is” – írta üzenetében Béla nevű olvasónk, vele együtt Tina és Andor is arról küldött üzenetet, hogy már az erre vonatkozó, irányt mutató papírokat is kitették az épület belső falaira.

Az olvasói értesüléseinket az egyetem sajtóosztálya még nem erősítette meg, de az SZTK-ban dolgozó kontaktjaink annál inkább, a tőlük kapott információk alapján megnövelt kapacitással dolgoznak tovább, akit csak lehetett, behívtak dolgozni, segíteni.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb