Kikapcs

Láttál már nagyon poénos, szükséges mértékben polgárpukkasztó, ízig-vérig szegedi videóklipet? Mi mutatunk egyet!

Hallottál már a szegedi Kultúrkörről? Naná, hogy hallottál, viszont mondunk valami újat is: a fiúk megleptek bennünket egy vadonatúj, nagyon humoros, szükséges mértékben polgárpukkasztó új számmal és videóklippel, vagyis végre napvilágot látott a Siker.

A videó megnézése után a Mi arcunkra is széles mosolyt csaltak a fiúk, mivel járókerettel, nagypapaként léptek a kamerák elé, de hogy mit mondanak Ők maguk az új számról? Íme:

“A szám arról szól, hogy nekünk nem a siker a cél, hanem azért zenélünk, mert mi szeretjük ezt csinálni. A klip egy humoros koncepcióra épült: önmagunk idős énjeit jelenítettük meg, ezzel szimbolizálva azt, hogy befutni még ráér. Nagypapaként pedig táncra perdültünk a zenétől és visszafiatalodtunk. A humor az, ami a csapatunk elengedhetetlen eleme, ami nélkül el sem tudnánk képzelni ezt a zenekart” – küldte el szerkesztőségünknek a részleteket Király Tamás, az együttes tagja, majd azt is elárulta, hogy három helyszínen forgattak: az újszegedi Ligetben, Deszken, illetve Sándorfalván. A ruháikat, kellékeiket pedig saját nagyszüleiktől kölcsönözték.

A ZENE SZÁMUKRA SZÍVÜGY

Azt, hogy mit szólt a nagyapa ahhoz, hogy a fiúk megfújták a járókeretet sajnos nem tudjuk, azt viszont igen, hogy a szegedi Kultúrkör együttes 2020 áprilisában alakult meg és alapvetően a pop/rap zene műfajában nyomulnak. Így írnak magukról:

“Egy nagyon összetartó csapatunk van, ahol a baráti viszony, mint sem az üzleti érdekek élveznek elsőbbséget. Hiszünk abban, hogy egyszer mi is képesek leszünk megtölteni a Budapest Parkot. A tagok pedig: Darvasi Áron, Király Tamás és Rudner Barnabás. Áron színművész és rendező, Tamás jogász, Barni pedig gyógypedagógus asszisztens. A zene számunkra szívügy, amely az egymásba vetett hitünkön alapul.”

Száz szónak is egy a vége: csak így tovább fiúk, eszméletlenül jók vagytok, viszont jöjjön akkor a videóklip!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb