Kikapcs

Mert édesen szép az élet: csokoládétortával köszöntötték az oltakozásban résztvevő egészségügyi dolgozókat Szegeden

A köszönet legédesebb formáját választva, csokoládétortával köszöntötte pénteken Juhász Tünde Csongrád-Csanád Megyei kormánymegbízott, a megyei oltási munkacsoport nevében az oltakozásban résztvevő egészségügyi dolgozókat Szegeden. A 100 szeletes tejszínes, csokis tortát az A Cappella Cukrászda cukrászai alkották meg az alkalomra.

Fotó: u-szeged.hu

A HÚSVÉT ALKALMÁBÓL IS MEGFOGALMAZÓDIK BENNÜNK A REMÉNY, HOGY SIKERÜL LEGYŐZNÜNK A JÁRVÁNYT

“A köszönet szavaival érkeztünk azokhoz az egészségügyi dolgozókhoz, akik az elmúlt három hónapban a megye polgárainak oltási tevékenységében részt vettek” – mondta el Juhász Tünde tegnap az I. Számú Szakorvosi Rendelőben. A Csongrád-Csanád Megyei kormánymegbízott az A Cappella Cukrászda 100 szeletes tejszínes csokoládétortájával érkezett a helyszínre, ahol elmondta: Húsvét alkalmából is megfogalmazódik bennünk a remény, amit a feltámadás is magában hordoz, hiszen bízunk abban, hogy egyszer sikerül legyőznünk ezt a járványt. A kormánymegbízott kihangsúlyozta: hálás a Szegedi Tudományegyetemnek a partnerségért és együttműködésért.

Fotó: u-szeged.hu

KÖZÖS MUNKA, KÖZÖS FELELŐSSÉG, KÖZÖS CÉL VEZÉRLI AZ SZTE ÉS AZ OLTÁSI MUNKACSOPORT EGYÜTTMŰKÖDÉSÉT

Az egészségügyi dolgozók nevében Prof. Dr. Lengyel Csaba, az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ elnöke mondott köszönetet. Leszögezte: az oltási munkacsoporttal végzett munka hatalmas logisztikai, epidemológiai feladat. Közös a munka, közös a felelősség és közös a cél is. “Az, hogy ennyire gördülékenyen, ilyen jól, szinkronban tudtuk végezni ezt a munkát, nagyszerű tapasztalat mindannyiunk számára. A különböző egységek, szervezetek között olyan baráti kapcsolatok alakultak ki, amelyek nagymértékben megkönnyítették azt, hogy a gyakran és gyorsan változó körülményekhez mindig időben tudjunk alkalmazkodni, simán gördülékenyen tudjuk elvégezni a feladatainkat” – fogalmazott a Klinikai Központ elnöke.

Prof. Dr. Lengyel Csaba megköszönte a munkacsoport által irányított, oltási folyamatban résztvevő, minden dolgozó kiváló munkáját, amellyel egyre közelebb kerülünk a célhoz: hogy mindannyian felszabadulhassunk a jelenlegi nyomás alól és le tudjuk győzni a járványt.

Forrás: SZTE

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb