Közélet

SZKHT: április 12-től újra kinyitnak a társaság személyes ügyfélszolgálatai

A Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. és a Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatása szerint április 12-től szolgáltatásaik a járványügyi intézkedések figyelembe vételével a megszokott rendben működnek. Kinyitnak a személyes ügyfélszolgálatok, a hulladékudvarok és a lomtalanítási szolgáltatás is változatlan feltételekkel működik – olvasható a cégcsoport szerkesztőségünkhöz küldött közleményében.

ÚJRAINDUL A HULLADÉKGYŰJTŐ EDÉNY ÁTVÉTELE

A járványügyi védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának következtében 2021.04.12 napjától a Társaság, a telephelyén (Szeged, Városgazda sor 1.) ismét biztosítja ügyfelei részére a hulladéktároló edények átvételét és értékesítését.

A HULLADÉKUDVAROK NYITVA TARTANAK, KIVÉVE ÜNNEPNAPOKON

A Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. üzemeltetésében levő hulladékudvarok a járványhelyzet ellenére is nyitva tartanak, kivéve a nemzeti ünnepnapokon és munkaszüneti napokon. 2021.04.12-től a hulladékudvarban a szelektív hulladékot beszállító magánszemély a hatályos egészségügyi intézkedések (szájmaszk, valamint megfelelő védőtávolság) betartása mellett tartózkodhat. Továbbá a Sándorfalvi úti Regionális Hulladékkezelő Központ is a korábban megszokott munkaidőben tart nyitva.

ÚJRA MŰKÖDIK A SZEMÉLYES ÜGYFÉLFOGADÁS

A koronavírus járvány megelőzése és minimalizálása érdekében a korábban bezárásra került Szeged, Stefánia 6. szám alatti ügyfélszolgálati irodát április 12-től személyes ügyintézés céljából újra megnyitják a korábbi nyitvatartási rend szerint. Az ügyfélszolgálati irodában ügyintézés céljából egyidejűleg maximum két fő ügyfél tartózkodhat! Ez vonatkozik a a Közlekedésszervezési Ügyfélszolgálati Iroda működésére és nyitva tartására is. A Szegedi Hulladékgazdálkodás kihelyezett ügyfélfogadása, – a társaság közszolgáltatását igénybe vevő önkormányzatok közigazgatási területén (Csengele, Kistelek, Sándorfalva, Szatymaz) szintén április 12-től kezdődő héttől ismét működik.

A LOMTALANÍTÁSI SZOLGÁLTATÁS VÁLTOZATLAN FELTÉTELEKKEL MŰKÖDIK

A megrendelésre történő házhoz menő lomtalanítási szolgáltatás változatlan feltételekkel működik. Ezzel kapcsolatosan (igénybejelentés, kihelyezhető hulladékok köre, kihelyezés módja, elszállítás feltételei) további információk az alábbi weboldalon található. http://szegedihulladek.hu/lomtalanitas

Forrás: Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft./ Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb