Mindenmás

Best of police: illegális buli Üllésen, női bunyó Csongrádon, és munkagépet vezető 10 éves a hét legizgalmasabb rendőrségi hírei között

Volt itt minden a héten illegális buli egy üllési vendéglátóhelyen a WC-ben megbúvó vendéggel, nők ütöttek nőt Csongrádon, miközben kirabolták, az M5-ösön büntetőző Audis, munkagépet egyedül vezető 10 éves, és a szegedi rendőrök megint bebizonyították segítőkészségüket, amikor egy szülő nőt szállító taxi előtt törték az utat egészen a kórházig. Tarts velünk, és mutatjuk a hét legizgalmasabb rendőrségi híreit Szegedről és környékéről.

KEVÉS ALJASABB DOLOG LÉTEZIK: RÁVETTÉK, HOGY FELVEGYE A BANKBÓL MEGTAKARÍTÁSAIT, MAJD KIRABOLTÁK AZ IDŐS HÖLGYET SZEGEDEN

A három feltételezett elkövető Szegeden, a Csillag téren lépett oda az éppen boltba igyekvő idős nőhöz. Beszélgetni kezdtek vele, amelynek során a sértett közlékenységét kihasználva megtudták, egy nagyobb összeget tart a bankban. Meggyőzték arról, hogy nemsokára csődbe megy a hitelintézet, így jobban teszi, ha kiveszi a pénzét, és maga vigyáz rá. Miután a nő felvette a megtakarításait, a gyanúsítottak hazakísérték a lakására, ahol a figyelmét elterelve megszerezték tőle a csaknem kétmillió forintot.

MINDEN BULI EGYSZER VÉGET ÉR: ILLEGÁLISAN NYITVA LÉVŐ VENDÉGLÁTÓHELYRE CSAPTAK LE ÜLLÉSEN

A kiszolgált vendég a mosdóban próbált meg elbújni a rendőri intézkedés elől, azonban nem járt sikerrel, az egyenruhások rátaláltak, a vendéglátó egységet pedig ideiglenesen bezárták.

VALÓSZÍNŰLEG BE AKART KERÜLNI A GUINNES REKORDOK KÖNYVÉBE: 168 HELYRE TÖRT BE 14 MEGYÉBEN, KÖZTÜK A MI MEGYÉNKBE IS EGY FÉRFI

A besurranó tolvajunk nem vacakolt: a vád szerint a férfi alig három hónappal a szabadulását követően kezdett bele a bűncselekményekbe. Összesen 14 megyében és Budapesten fosztogatott, amely során 109 millió forint értékben vitt el főként készpénzt, ékszereket és elektronikai eszközöket.

NEM TÚL NŐIES: ÖKÖLLEL ARCON ÜTÖTT ÉS A HAJÁNÁL FOGVA RÁNGATOTT KÉT NŐ EGY BICIKLIST CSONGRÁDON

A két nő és egyikük már felnőttkorú gyermeke Csongrád belterületén sétáltak, amikor egy arra közlekedő kerékpáros kosara leesett, a földre hullva a benne lévő táska összes tartalmával, többek között mobiltelefon, pénztárca, e-cigaretta szóródott szét az utcán. Ekkor a vádlottak egyike megkérdezte a sértettet, hogy van-e cigarettája, míg a másik vádlott azt mondta a sértettnek, hogy segít a kerékpárra visszatenni a kosarát. A sértett a segítségnyújtást elfogadva elfordult, míg a másik két vádlott eltulajdonította a nő mobiltelefonját és táskáját a benne levő mintegy 70.000 forint készpénzzel, értéktárgyakkal és okiratokkal együtt. A telefon azonban a vádlott kezében megcsörrent, amelyet a sértett észlelt és visszakövetelte azt. A vádlottak a sértett kérését megtagadták, majd közösen bántalmazták őt úgy, hogy ököllel arcon ütötték, hajánál fogva rángatták, valamint lefogták.

PRONYÓSÁG LEVEL 500: BUSZSÁVBÓL UGROTT BE A BELSŐ SÁVBA, MAJD BÜNTETŐZÖTT AZ M5-ÖSÖN

Az M5 kivezetőn egy audis nem hazudtolta meg a típusra jellemző vezetési stílust. A kis eseményről beküldött fedélzeti kamerával készült felvétel magáért beszél. Az, hogy mi késztette az Audi sofőrjét erre a tettre nem derül ki, de jól látszik, hogy az audis a buszsávból ugrott be a belső sávba, majd büntetőzött egy szépet.

MERT A SZEGEDI RENDŐRÖK A LEGJOBBAK: SZÜLŐ NŐT SZÁLLÍTÓ KORÁBBI MENTŐS ELŐTT TÖRTÉK AZ UTAT A SZEGEDI NŐI KLINIKÁIG

A korábban mentősként, most taxisofőrként dolgozó szegedi elmesélte, hogy nem sokkal éjfél után egy szülő nőt szállított a szegedi Női Klinikára, mikor két rendőr sietett a segítségére, és egészen a kórházig törték az utat az autó előtt, hogy az minél gyorsabban és akadálymentesen eljuthasson a kismamával az intézménybe.

MAGABIZTOSSÁGBÓL ÉS BÁTORSÁGBÓL JELES: 10 ÉV KÖRÜLI GYEREK VEZETETT EGY MUNKAGÉPET FORGALOMBAN, EGYEDÜL

Gyerekként most biztos, hogy irigyek lennénk, azonban az év apukája díjat nem a videóban látható Bobcat gazdájának adnánk: egy szombat délelőtti videó tanulsága szerint egy 10 év körüli gyermek vezetett egy munkagépet Dabas és Gyón között, mindezt forgalomban, teljesen egyedül.

HA VAN INFÓD, JELENTKEZZ: BALESET SZEMTANÚIT KERESI A SZEGEDI RENDŐRSÉG

Február 2-án 10 óra 5 perc körül Szegeden, a Petőfi Sándor sugárút és a Gyertyámos utca kereszteződésében a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen egy autós elsodort egy gyalogost. A rendőrség azon szemtanúk jelentkezését várja, akik látták a fenti eseményt, esetleg felvételt készítettek róla, vagy bármilyen érdemi információval rendelkeznek a balesettel kapcsolatban.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb