Sport

Ma 18 órától a Paks ellen játszik a Szedeák

A kupadöntőt követően a rájátszás következik az idei szezonban: a Szedeák fennállása legjobb alapszakaszát produkálva a harmadik helyen végzett, így ma 18 órától a hatodikként zárt Atomerőmű SE lesz a szegedi csapat ellenfele.

Az idei egymás elleni alapszakaszmeccseken egyaránt hazai siker született, legutóbb alig egy hónapja fogadták a szegediek a paksiakat, és nyertek 101–92-re: igaz, akkor az atomvárosiaknál többen is koronavírus-fertőzés miatt hiányoztak.

“A rájátszás ismét egy más típusú sorozat, hiszen a kupában nincs javítási lehetőség. A DEAC ellen nem voltunk kellően koncentráltak, sok eladott labdával és sok kihagyott büntetővel játszottunk. Úgy érzem, kicsit túlizgulták a fiúk, ennek a csapatnak ez volt az első nagy mérkőzése. Voltam már jó pár rájátszásban, pontosan tudom, hogy az első meccs milyen fontos egy ilyen párharcban, és muszáj nyernünk, mi játszunk hazai pályán. Az első meccs egyben veszélyes is, mert a teher a hazai csapaton van, az ellenfél nyomás nélkül játszhat. Remélem, kevesebb hibával játszunk, mint a kupameccsen – mondta Szrecsko Szekulovics, a csapat vezetőedzője.

A szombaton 18 órakor kezdődő mérkőzés továbbra is zárt kapus, így hat év elteltével az első, szegedi play-off meccsen sem lehetnek majd nézők: a meccset a MindiGO Sport élőben közvetíti.

Hallgasd meg, hogyan tekint Govens Darrin a Paks elleni párharc első meccsére:

Forrás: szte-szedeak.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb