Sport

Ma este rangadó: a Tatabánya ellen játszik a MOL – Pick Szeged

Ma este a K&H férfi kézilabda ligában 19 órakor a Tatabánya ellen játszik a MOL – Pick Szeged. A rangadót az M4 Sport+ élőben közvetíti.

Ez most más lesz, mint a TIPPMIX Magyar Kupa negyeddöntőjében lejátszott találkozó, írta a szegedi klub honlapján. Azon a meccsen parádésan kezdtek a kékek a Tatabánya otthonában, amely döntőnek bizonyult, és magabiztosan 29-22-re nyertek. Ma 19 órakor azonban már a K&H férfi kézilabda ligában lépnek pályára, méghozzá idegenben. Az egykori Bányász, amely a bajnokság legpatinásabb klubja  – 1942-ben alapították  – , remek formában van, áprilisban négy bajnokit játszott, és négyszer nyert. A héten szerdán a Budakalászt verték meg otthon 31-25-re, előtte a Ceglédet 27-22-re. Idegenben, Gyöngyösön diadalmaskodtak 29-23-ra, és a Balatonfüredet is legyőzték 28-24-re.

“Kemény meccsre számítok, mert ez a jellemző, amikor a Tatabányával játszunk. Biztos vagyok benne, hogy az első pillanattól kezdve odateszik majd magukat és szeretnének legyőzni bennünket. Azt a játékot kell megismételnünk, amit a Magyar Kupában nyújtottunk ellenük, és akkor minden rendben lesz. Akkor hihetetlen jól kezdtünk, ez döntő volt, mert esélyük sem volt visszajönniük a meccsbe. Fontos lesz, hogy a védekezésünk magas szinten legyen, mert ha ez jól működik, akkor magabiztosan szerezhetjük meg a győzelmet – nyilatkozta Mario Sostaric, a Pick Szeged játékosa.

Forrás: pickhandball.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb