Gasztro

Ajándék felessel ünnepli a szombati terasznyitást a szegedi Garden

Ennél több jó hírrel már nehéz lenne feldobni a hétvégét! Szombaton a tavaszias idő kellős közepére érkezik a várva várt terasznyitás, így közel egy év után végre újra beülhetünk kedvenc szegedi vendéglátónkhoz. A hosszú böjtöt ráadásul a szegedi Garden Bistro a vendégekkel közösen ünnepli majd: szombaton ugyanis minden náluk fogyasztó régi és új ismerőssel koccintani szeretnének.

KOCCINTUNK EGYET A GARDEN TERASZÁN?

Végre eljött a nap, amire már nagyon, de nagyon régóta várunk: újra egy asztalhoz ülhetünk a kedvenc szegedi éttermünkben, igaz, még csak a teraszon, de szerencsére egész hétvégén kitart majd a napsütéses, szép idő. Ráadásul a Garden Bistro egy külön kis ajándékkal köszöni meg a vendégek kitartását.

“Szombaton nyitástól zárásig, azaz 9:00 és 21:30 között minden nálunk fogyasztó vendégünket meghívjuk egy röviditalra, hogy megköszönhessük nekik az elmúlt időszakban a kitartást. Az se baj, ha valaki autóval érkezik, mert őt egy csésze finom kávéval lepjük majd meg” – árulta el Jakab Gusztáv, a Garden Bistro tulajdonosa.

HAMAROSAN NYIT A GARDEN STÉG IS

A terasznyitásra egyébként a Garden Bistro csapata új étlappal készült, weboldalukon már közzé is tették a tavaszi finomságokat. Az otthon töltött hosszú idő után érdemes lehet asztalt foglalni a 70/427-33-66-os számon, hogy elkerüld a legnagyobb rohamot.

Egyelőre áprilisban még csak a Damjanich utcai Garden Bistro nyitja meg a kapuit, de május 1-jére tervezik a tiszai Garden Stég megnyitását is. Ahogy Gusztit ismerjük, ott is számíthatunk majd egy (vagy több) ütős meglepetésre!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb