Közélet

Ne ijedj meg, nincs para, ha a hétvégén tankokat látsz az utakon – katonai nehézgépszállító járművek haladnak át Szeged környékén


- Hirdetés -

A Magyar Honvédség 5. Bocskai István Lövészdandára tájékoztatása szerint április 24-én és 25-én (szombaton, illetve vasárnap) 07:00 és 20:00 óra között nehézgépszállító szerelvényekkel átcsoportosításokat hajtanak végre.

A katonai nehézgépszállító járművekre 07:00 és 13:00 között a Hódmezővásárhely – 47 sz. főút – M43 autóút – M5 autópálya – 52 sz. út – Solt – 52. sz. út – 51. sz. út – M8 autópálya – M6 autópálya – 62. sz. út – 7 sz. út – Székesfehérvár – 8. sz. út –– Felsőkincses – Bakonykúti gyakorlótér – Várpalota – 8. sz. út – Veszprém, Újmajor útvonalon kell számítani. A járművek visszacsoportosítása tervezetten ugyanezen az útvonalon történik mindkét napon 14:00 és 20:00 között.


- Hirdetés -

A Magyar Honvédség kéri a lakosságot, hogy az említett útvonalakon a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a katonai szállító járműveket, a szerelvények közé ne álljanak be, ezzel is segítve azok biztonságos és folyamatos haladását. A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát.

Forrás: Magyar Honvédség 5. Bocskai István Lövészdandár


- Hirdetés -

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb