BlogVideo365

Szeged365 vlog extra: szegedi kocsmatúra // Kiss Balázs Imre // Nacsa Norbert // Nagy Gergely

A Szeged365 family tagjai között napok óta tart a véleményháború, miszeirnt a teraszok nyitása jó és örvendetes dolognak számít, vagy egy elkapkodott döntés, aminek meg fogjuk inni a levét, és az bizony nem fog annyira jólesni, mint szombaton egy jéghideg csapolt sör. A Szeged365 vlog extra kiadásában egy rögtönzött kocsmatúrán kameránkkal végigszaladtunk a belvárosban, és brutálisan sok fiatalt láttunk. Az az érzése támadt az embernek, mintha mégis megtartották volna a Szegedi Borfesztivált.

Izgalommal teli indultunk el Andorral. A Kárász utcán a Szeged365.hu irodája előtt kezdett el forogni a kamera, ahonnan lenéztünk a Tisza-partra is. Brutálisan sokan voltak a lépcsőkön, ahol a Tisza csodálkozva hömpölyöghetett tovább, mert a mentálisan padlót fogott társadalom ifjait régen láthatta ilyen önfeledten bulizgatni a partjainál.

A délután folyamán már a Nyugiban is elképesztő hangulat alakult ki, ezt is megmutattuk Nektek. A videómontázs alatt a Szeged365 komment szekcióban szószerint véleményháború robbant ki két tábor között: voltak akik szerint ez a nyitás nagyon korai volt, és ennek bizony két hét múlva fizetjük meg halmozottan az árát, és voltak azok akik szerint oltakozzunk, akkor nem lehet baj, és nem lehet egy életet bezárva leélni.

Nagy Gergely (Maláta és Napfény Műterem társtulajdonos): nagyon fegyelmezettek a vendégeim, extrán figyelünk a higiéniára

Nagy Gergely a Maláta és a Napfény Műterem kiváló kézműves sörös helyeinek társtulajdonosával hosszabban beszélgettünk a kialakult helyzetről, aki egyébként már régebben is kifejtette a Szeged365-nek: nyitni csak fokozatosan és okosan.

Nacsa Norbert: “Remélem, hogy ebben nem lesz baj…úgy látom azért az emberekben van még para”

A Hági asztalánál Nacsa Norberttel a Rádió 88 ügyvezetőjével beszélgettünk, aki rendkívül őszintén mondta el a véleményét. Megdöbbent a Kárász utcán látható hatalmas tömegen, és reméli, hogy ebből nem lesz baj…

A Szeged365 vlog extra: szegedi kocsmatúra

Munkatársak: Kiss Balázs Imre // Magyar Andor

Vendégek: Nacsa Norbert // Nagy Gergely // brutákisan sok bulizó fiatal

Kocsmatúra helyszínek: Maláta // Hági // Átrium // Blues Cafe // Dokk Cafe

Itt elejétől végéig meg tudod nézni a vlogot. Rögtönzött szegedi kocsmatúra a szegedi éjszakából:

Az előző Szeged365 vlog-ott itt tudod megnézni:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb