Közélet

Mosoly és boldogság Szegeden: ingyenes bohócdoktor iskolába lehet jelentkezni

Mosolyra fakasztanád a bajban lévőket? Pozitív és vidám vagy? Szeretsz bábozni, színészkedni, verselni, mondókázni, olvasni? A Mátrix Közhasznú Alapítvány 2003 óta működteti a jótékonysági programjain belül a Bohócdoktor programot. A megnövekedett igények kielégítése végett az alapítvány a szegedi térségből önkéntes bohócdoktor segítők jelentkezését várja.

A Mátrix Közhasznú Alapítvány bohócdoktor feladatokra azon önkéntesek jelentkezését várja, akik csapatban, gyerekek és felnőttek számára jótékonysági programokban szeretnének részt venni. A tevékenységhez büntetlen előélet, produktív – szereplési készség, pozitív szemlélet szükséges. Ideális jelölt az, aki szeret mesélni, énekelni, zenélni, kellő alázattal és lojalitással rendelkezik.

CSOPORTOS KÉPZÉS

A jelentkezők csoportos színészi, bábos, zenés képzésen, szakmai segítők részvételével (higiéniai, pszichológiai, kommunikációs) fejlesztő programon vesznek részt, amely után oklevelet kapnak és bohócdoktor kórházi vizitek aktív szereplőivé válhatnak. Az alapítványhoz rövid bemutatkozást tartalmazó motivációs levelet az [email protected] e-mail címre küldhetnek. Az évek alatt a jótékonysági programnak köszönhetően szerte az országban újabb segítő szervezetek alakultak, bohócdoktor önkéntesek és segítők jelentek meg az intézményekben gyógyulók támogatására. A bohócdoktor iskola kapcsán a www.bohocdoktor.com/iskola oldalon az érdeklődők további információkhoz juthatnak. És hogy többek között mit csinálnak a bohócdoktorok? Például csokit ajándékoznak:

Forrás: bohocdoktor.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb