Szegedi Arcok

Nagyot pörögtek a hétvégén a szegedi szemétszedő hősök

Míg a többség a hétvégét valamelyik szegedi vendéglátóhely teraszán töltötte, addig a Teentrashers és a Kétlábon vagy kétkeréken a városért sportegyesület vezetésével a szemétszedéssel töltötték a hétvégéjüket a tettre kész szegediek. Míg az előbbi csapat a Lapos megtisztításán dolgozott, addig az utóbbiak az újszegedi Kállay Liget rendbehozatalán ügyködtek. Mindkét szemétszedő hős csapat eredményesen zárta az akciót.

70 ZSÁK SZEMETET SZEDETT ÖSSZE A TEENTRASHERS A LAPOSON

A Teentrashers fiatalokból álló csapata, ahogy Facebook bejegyzésükben is írták, körülbelül 70 zsák szeméttől szabadították meg a Tisza homokos partját a Laposon, és a körülötte elterülő erdős részt. De a hősök itt nem állnak meg, ahogy Facebook posztjukban is írják, keresik az újabb szemétben gazdag helyet Szegeden, ahol csodát tehetnek, és megszépíthetik városunkat.

A KÁLLAY LIGET MEGTISZTÍTÁSÁT KÖVETŐEN FOCIPÁLYA, JÁTSZÓTÉR ÉS KUTYAFUTTATÓ IS KIALAKÍTÁSRA KERÜL A TERÜLETEN

Nagy volt a lelkesedés az újszegedi Kállay Liget rendbetételénél is szombaton, ott Jakab Guszti, valamint egyesülete, a Kétlábon vagy kétkeréken a városért sportegyesület szervezésében zajlott az elhanyagolt terület megtisztítása a szeméttől. A szervezők Facebook posztjukban arról számoltak be, hogy már közel az álom, miszerint az erdős terület szemétmentes és szabadidő eltöltésére tökéletes pihenőhelyet kínál majd a szegedieknek. Ahogy Jakab Guszti írta a posztban, a cél, hogy a későbbiekben ezen a területen kialakítsanak egy focipályát, játszóteret, és még egy kutyafuttató is helyet kapna a liget árnyas fái alatt.

Forrás és fotók: Teentrashers Facebook oldal/Jakab Guszti Facebook oldala

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: ข่าวบอล
'Fel a tetejéhez' gomb