Szegedi Arcok

Becsukták a busz ajtaját a vak férfi előtt Szegeden

Becsukta a busz ajtaját egy szegedi látássérült férfi és vakvezető kutyája előtt egy buszsofőr a Töltés utcai megállóban, osztotta meg történetét a pórul járt férfi a Szegeden láttam Facebook csoportban. Úgy tűnik, a sors ismétli önmagát, a látássérültnek nem ez az első atrocitása már a városban.

Tegnap kora délután a férfi vakvezető kutyájával szeretett volna a Töltés utcai megállóban felszállni a buszra, de a sofőr becsukta az orruk előtt az ajtót, és otthagyta őket. A népszerű közösségi oldalon leírtak alapján, a vezető miatt nagy időkieséssel plusz utat kellett megtennie a látássérültnek, amibe a sofőr nyilván nem gondolt bele, hiszen nem tudhatja, hogy milyen érzés “szemtakaróban az élet”, ahogy posztjában fogalmazott a szerencsétlenül járt vak férfi.

TAVALY HASONLÓ ATROCITÁS ÉRTE: AKKOR EGY SZEGEDI PLÁZÁBA NEM ENGEDTÉK BE KUTYÁJÁVAL

Nem ez az első atrocitás, ami a szegedi férfit és vakvezető kutyáját éri Szegeden, tavaly októberben írtuk meg, hogy egy újonc biztonsági őr kötött bele a látássérült férfiba, amikor vakvezető kutyájával együtt szeretett volna bemenni egy szegedi plázába. Akkor nem kis következménye lett a nagy port kavaró esetnek, a biztonsági őrt azonnal elbocsátották állásából.

Biztos többekben felmerül a kérdés, hogyan gépelhet egy vak ember. A férfi korábbi posztjai alapján egy program segítségével tud írni a népszerű közösségi oldalra.

Forrás: Szegeden láttam Facebook csoport

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb