Mindenmás

Kigyulladt egy lakóház tegnap Kiszomboron

Mozgalmas napjuk volt tegnap is megyénk tűzoltóinak, kigyulladt egy kiszombori lakóház, bajbajutott idős emberen segítettek Szegeden, aki nem adott magáról életjelet és ahogy korábban már írtunk róla, halálos baleset is történt Hódmezővásárhelynél.

A HÁZ TETŐSZERKEZETE KAPOTT LÁNGRA

Egy kiszombori lakóház tetőszerkezete égett kedden délelőtt. A makói tűzoltók két vízsugárral fojtották el a lángokat, amelyek három helyiséget is megrongáltak. A tűzesetben senki sem sérült meg. 

AZ EGYIK VEZETŐ ÉLETÉT MÁR NEM TUDTÁK MEGMENTENI, AMIKOR KÉT AUTÓ ÜTKÖZÖTT ÖSSZE HÓDMEZŐVÁSÁRHELYNÉL

Két személyautó ütközött kedden reggel a Hódmezővásárhelyt elkerülő, 47-es számú főúton. A hódmezővásárhelyi és a szegedi hivatásos tűzoltók feszítővágó-berendezés segítségével emelték ki a sofőröket az összeroncsolódott járművekből. Az egyik vezető életét már nem lehetett megmenteni. A másik sofőrt és utasát a tűzoltói beavatkozást követően a mentők kórházba szállították. 

NEM NYITOTT AJTÓT AZ IDŐS FÉRFI SZEGEDEN, AZ AGGÓDÓ SZOMSZÉDOK A TŰZOLTÓK SEGÍTSÉGÉT KÉRTÉK

Nem nyitott ajtót a szomszédoknak egy idős férfi, a lakók a tűzoltók segítségét kérték. Egy szegedi, Csongrádi sugárúti lakáshoz riasztották a város hivatásos egységét kedden délelőtt. A tűzoltók az erkélyen keresztül jutottak be a lezárt lakásba, majd a helyszínt átadták a mentők munkatársainak. 

Forrás: Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb