Szegedi Arcok

Újabb szegedi étterem dobta be a törölközőt: ég Veled, Papachef’s Kitchen!

A Papachef’s Kitchen a hónap végével végleg bezár – közölte közösségi média oldalán az SZTE Tanulmányi és Információs Központtal szemben működő street food étterem. Az ok kivételesen nem a koronavírus, legalább is, nem direkt formában.

“Nektek köszönhetően túléltük a pandémia összes hullámát, fagyot, hőséget és megannyi akadályt ami elénk állt. De a Pivo felújítását nem sikerült!” – írják búcsúzó soraikban. Az étterem alatt működő pub területén információink szerint az ősz elejéig fognak tartani a munkálatok. Mint Gergő, avagy “Papa” írja, egy hónapjuk van elhagyni az épületet, de a probléma az, hogy egy ekkora kaliberű konyhát sajnos nem lehet leakasztani csak úgy a szögről és elköltöztetni ennyi idő alatt. A sztori itt még nem ért véget, az alapító új helyet keres, hogy idézzük: “Természetesen ha bárki, bármilyen információval rendelkezik egy nagy, szép, kiadó konyhával kapcsolatban azt ne tartsa magában!”

Az étterem alapítója, a logón stilizált formában mosolygó “Papa” egyébként igazi nagyágyú a műfajban, pár éve az ő burgereitől volt hangos a streetfood forradalmat Szegeden bedurrantó Kapca és a Széchenyi téren éveken át hatalmasat pörgő Gerilla Gourmet – kulináris rock ‘n roll című fesztivál.

Ha igazi fan vagy, azért egy jó hírünk is van, Papa hamarosan egy vadonatúj Smoke Gardenben tér vissza (bővebb infók ITT). Sajnos nem az extravagáns burgereiről híres streetfood szentély volt a 2021-es tavasz első bezáró szegedi étterme:

  • bő másfél hónapja a legendás Oldies dobta be a törölközőt,
  • péntek reggelre pedig az egyik szegedi bevásárlóközpont kínai étterme zárt be.

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: sisteme de exhaustare
  2. Visszajelzés: Click Here
'Fel a tetejéhez' gomb