Szegedi Arcok

Újabb szegedi étterem dobta be a törölközőt: ég Veled, Papachef’s Kitchen!

- Hirdetés -

A Papachef’s Kitchen a hónap végével végleg bezár – közölte közösségi média oldalán az SZTE Tanulmányi és Információs Központtal szemben működő street food étterem. Az ok kivételesen nem a koronavírus, legalább is, nem direkt formában.

“Nektek köszönhetően túléltük a pandémia összes hullámát, fagyot, hőséget és megannyi akadályt ami elénk állt. De a Pivo felújítását nem sikerült!” – írják búcsúzó soraikban. Az étterem alatt működő pub területén információink szerint az ősz elejéig fognak tartani a munkálatok. Mint Gergő, avagy “Papa” írja, egy hónapjuk van elhagyni az épületet, de a probléma az, hogy egy ekkora kaliberű konyhát sajnos nem lehet leakasztani csak úgy a szögről és elköltöztetni ennyi idő alatt. A sztori itt még nem ért véget, az alapító új helyet keres, hogy idézzük: “Természetesen ha bárki, bármilyen információval rendelkezik egy nagy, szép, kiadó konyhával kapcsolatban azt ne tartsa magában!”

Az étterem alapítója, a logón stilizált formában mosolygó “Papa” egyébként igazi nagyágyú a műfajban, pár éve az ő burgereitől volt hangos a streetfood forradalmat Szegeden bedurrantó Kapca és a Széchenyi téren éveken át hatalmasat pörgő Gerilla Gourmet – kulináris rock ‘n roll című fesztivál.

- Hirdetés -

Ha igazi fan vagy, azért egy jó hírünk is van, Papa hamarosan egy vadonatúj Smoke Gardenben tér vissza (bővebb infók ITT). Sajnos nem az extravagáns burgereiről híres streetfood szentély volt a 2021-es tavasz első bezáró szegedi étterme:

  • bő másfél hónapja a legendás Oldies dobta be a törölközőt,
  • péntek reggelre pedig az egyik szegedi bevásárlóközpont kínai étterme zárt be.

- Hirdetés - - Hirdetés - - Hirdetés - - Hirdetés -

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb