Szegedi Arcok

A nap legpechesebb szegedije-díj nyertese: az erkély és a kerítésrács közé szorult egy férfi Szegeden, a tűzoltóknak kellett kiszabadítani

Szegeden mindig történik valami, és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a mai nap legszürreálisabb sztorija, amely olvasóinktól futott be így hétfőn délután. Történ ugyanis egy nem mindennapi szerencsétlen eset Szegeden, a Népkert sor egyik lakótömbjének földszinti lakásánál. Mégpedig: az erkély és a kerítésrács közé beszorult egy férfi keze, de olyannyira, hogy végül a tűzoltóknak kellett kiszabadítani a rácsok “fogságából” az órák óta ott rostokoló peches férfit.

Információink szerint a tűzoltókat 15 óra után riasztották, és a férfi szerencsére nem sérült meg a szürreális balesetben, viszont számunkra is nagy talány, hogy hogyan sikerült neki ezt a műveletet véghezvinni….

NEM EGYSZERŰ A TŰZOLTÓK ÉLETE

Pár nappal ezelőtt redőnytokba szorult fecskéhez riasztották a szegedi tűzoltókat. Mielőtt bárki szívinfarktust kapna az izgalomtól, már az elején leírjuk: a Szilléri sugárúti paneltömb egyik redőnytokával konfliktusba keveredő szabadság madara köszöni, jól van.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb