Közélet

Napi összefoglaló: már letölthető a védettséget igazoló mobilapp, hat magyar érem született a kajak – kenu vk mai napján

Sikeres napot zártak ma a kajak – kenu világkupán a magyar versenyzők, összesen hat érem született a megmérettetés szombati napján, a szegedi Kárász Anna második lett futamában. Közben már letölthető a védettséget igazoló mobilapp, mely segítségével igazolhatják az oltottak, hogy felvették a koronavírus elleni vakcinát. Ha lemaradtál a nap híreiről olvasd el összefoglalónkat, hogy gyorsan képbe kerülj!

KORONAVÍRUS: 1039 ÚJ ESETET REGISZTRÁLTAK ORSZÁGOSAN, 29 -ET A MEGYÉBEN

Az elmúlt 24 óra adatai alapján 1039 új esetet regisztráltak hazánkban, ezzel a járvány kezdete óta összesen 797 429 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. Csongrád-Csanád megyében 29 új esetet regisztráltak tegnapról mára. Elhunyt 73 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 29 114 főre emelkedett. A gyógyultak száma folyamatosan nő, jelenleg 618 608 fő, az aktív fertőzöttek száma pedig 149 707 főre csökkent. 2453 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 308-an vannak lélegeztetőgépen. 

MÁR INGYENESEN LETÖLTHETŐ A VÉDŐOLTÁST IGAZOLÓ MOBILALKALMAZÁS AZ OLTOTTAKNAK

Péntektől már ingyen le lehet tölteni azt a jelenleg tesztüzemmódban működő mobilalkalmazást, amely igazolja az oltás tényét, ezzel képes a védettségi igazolvány kiváltására, írta a koronavírus tájékoztató portál. 

MOST MÁR HIVATALOS: KARÁCSONY GERGELY ELINDUL MINISZTERELNÖK – JELÖLTKÉNT AZ ELŐVÁLASZTÁSON

Most már hivatalos: Karácsony Gergely elindul miniszterelnök-jelöltként az előválasztáson, jelentette be Budapest főpolgármestere ma délelőtt Facebook oldalán.

KAJAK – KENU VILÁGKUPA: HAT MAGYAR ÉREM, KÖZTE KÉT ARANY A SZOMBATI DÖNTŐKBEN SZEGEDEN

Hatalmas boldogság és dicsőség! A magyar versenyzők két-két arany-, ezüst- és bronzérmet szereztek a szegedi kajak-kenu világkupa szombati döntőiben.  

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb