Szegedi Arcok

Az én Borfeszt-sztorim, Tarján Zsófi: “Azt gondoltam, hogy a Borfeszt is biztos nagyon jó lesz, de akkora tömeg volt, hogy olyan történt, ami még soha…”

Nem is lenne igazi a Szegedi Borfesztivál Tarján Zsófi és a Honeybeast nélkül. Sajnos az idei évben nem csak a legendás zenekart kell nélkülöznünk, hanem bizony a bor mámorító illatát és a bődületes kavalkádot is. A Borfesztivállal kapcsolatos cikksorozatunk következő megállójában pedig Tarján Zsófival sztorizgattunk egy kicsit és előzetesen eláruljuk, hogy nem csak neki jutottak eszébe a kedves történetek, és a vágyakozás a fesztivál iránt, hanem bizony nekünk is!

Fogadjunk, hogy Neked is van egy klassz Borfeszt-sztorid! Írd meg nekünk e-mailben az [email protected], Facebook üzenetben vagy kommentben és nyerd meg a Bortársaság Szeged, a Kontyos Borház, a Classic Grill, a Trója, a Prézli, a Pizza Monkey, a Garden Stég és a Szeged 365 ajándékait!

TELJESEN BELÉMIVÓDOTT A HANGULAT

Tarján Zsófit és a Honeybeast zenekart nem kell bemutatni senkinek. Éveken át rendre ott táncoltunk és csápoltunk a színpad előtt a koncertjeiken, sőt! 2016-ban egyenesen velük startolt a Borfeszt. Hogy hogyan élte meg igazából Tarján Zsófi élete első Borfesztiválját? Természetesen azonnal beleszeretett Szegedbe.

“Amikor elkezdtem a Honeybeast-ben tevékenykedni, akkor Pestről jártam le Szegedre, és a Borfesztivál volt az az esemény, amikor gyakorlatilag teljesen belémivódott a szegedi hangulat és ilyet nem tapasztaltam, láttam még sehol máshol! Nem láttam ilyet Budapesten, vagy más rendezvényeken sem. Tökéletesen egyedi a hangulata és a Borfeszt volt az az esemény, amikor teljesen beleszerettem Szegedbe” – mesélte áhítattal az énekesnő és azt is elárulta, hogy onnantól kezdve tekintett igazán otthonaként a városra.

ELVESZTÜNK A HÖMPÖLYGŐ TÖMEGBEN

Azt tudjuk, hogy a bor és a fesztiválhangulat, a pörgés és a határtalan jókedv néha jó kis sztorikkal végződik. Rákérdeztünk tehát a fesztiválokban igencsak jártas Zsófinál is, hogy az oké, hogy mindenki szereti a Borfesztet, de melyik volt számára az a pillanat, ami máig erősen él még benne? Az énekesnő nem kertelt sokat és eláruta, hogy még ma is megdöbbenve áll az a látvány előtt, ami az első Borfesztiválján fogadta.

“Nagyon sok fesztiválon jártam már! Voltam német metál fesztiválokon, többször voltam a Szigeten, és azt tudni kell, hogy én egy ilyen sátras arc vagyok. Rengetegszer aludtam kint fesztiválokon, tehát engem nem nagyon lehet meglepni. Azt gondoltam, hogy a Borfeszt is biztos nagyon jó lesz, de ott akkora tömeg fogadott, hogy olyan történt, ami még soha: egy három fős társasággal voltunk kint és gyakorlatilag mind a hárman elvesztünk! Ha nem lett volna mobilunk, egyszerűen nem tudtuk volna egymást megtalálni. A lényeg, hogy ilyen mértékű hömpölygő, boldog és felszabadult tömeget nem láttam még az életemben sohasem” – emlékezett vissza Zsófi az első Borfesztes emlékére, majd hozzátette, hogy nagyon várja már a következő fesztivált Szegeden, de legfőképpen azt, hogy egy jó bor mellett, felszabadultan, a fűbe lekucorodva lehessen beszélgetni.

MERT A BORFESZTEN ERRE IS VAN LEHETŐSÉG!

“Az a legjobb a Borfesztben, hogy bár tényleg nagy a tömeg, de erre is van lehetőség! Nincs annál jobb érzés, mint amikor találunk magunknak egy kis foltot a fűben, és csak leülünk, beszélgetünk egy tényleg nagyon jó bor mellett, mert ilyenkor jönnek elő a legjobb gondolatok” – zárta a beszélgetést Zsófi, hátrahagyva a vágyakozást nekünk, hogy mielőbb mehessünk egy zúzós kis Honeybest koncertre, természetesen nem máshol, mint a Szegedi Borfesztiválon.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: ks quik 2000
'Fel a tetejéhez' gomb