Mindenmás

Best of Police: kocsmateraszon lövöldöző fickó és szűnni nem akaró zaklatás a hét legizgalmasabb rendőrségi hírei között Szegeden

Az elmúlt héten sem unatkoztak sem a rendőrök, sem az igazságszolgáltatásban dolgozó alkalmazottak… Volt itt minden: gumicsónakkal próbálkozó migránsok, kocsmateraszon lövöldöző fószer, váráshelyi zaklató, besurranó tolvaj és életveszélyesen háziorvosát megfenyegető férfi. Eljött a vasárnap, és mi ismét összeszedtük neked az elmúlt hét legdöbbenetesebb rendőrségi híreit, itt a Best of Police!

TÖBB MINT 200 MIGRI 3 NAP ALATT

Kétszázhatvan határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és a katonák péntektől vasárnapig az ország területén. A rendőrség honlapjára hétfőn feltett tájékoztatás szerint pénteken 88, szombaton 85, vasárnap 65 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron a katonák és rendőrök.

ÉLETVESZÉLYES FENYEGETŐZÉS A JOGSI MIATT

A vádlott 2019. augusztus 3. napján a déli órákban, ittas állapotban találkozott az egyik megyebeli falu központjában lévő boltban a háziorvosával. A vádlott megkérte az orvost arra, hogy állítson ki részére gépjárművezetői engedély megújításához szükséges egészségügyi alkalmassági nyilatkozatot. Az orvos közölte a vádlottal, hogy a kérését nem tudja teljesíteni, mivel olyan szakorvosi kezelés alatt áll, amely a nyilatkozat kiállításának akadályát képezi. Ekkor a vádlott ordibálni kezdett a sértettel, és több alkalommal megfenyegette azzal, hogy megöli, amennyiben nem állítja ki részére a kért igazolást.

BRUTÁLIS ZAKLATÁS VÁSÁRHELYEN

A Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a nővel szemben, akit a vád szerint a feltételes ügyészi felfüggesztés, valamint a távoltartás elrendelése sem tartott vissza attól, hogy szomszédait zaklassa.

ENYHE IDŐ=GUMICSÓNAKOS MIGRÁNSOK

Ahogy enyhült az idő, a tavalyi évhez hasonlóan, ismét csónakkal próbálkoztak bejönni az országba az illegális határátlépők. Márciusban például egy szerb férfi akart öt illegális migránst ilyen módon bejuttatni Magyarországra Gyálarétnél, de szinte rögtön le is fülelték őket a rendőrök. A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság azóta be is fejezte az ügy vizsgálatát, írta a police.hu.

BESURRANÓ TOLVAJOKAT FOGTAK

A Kisteleki Rendőrkapitányság állományába tartozó körzeti megbízott érte tetten azt a két besurranó tolvajt, akik egy magánház udvarában parkoló személygépkocsiból, tulajdonítottak el értékeket, olvasható a police.hu oldalon.

SZEGEDEN RABOLT A 19 ÉVES FIATAL

A nyomozók elfogtak egy 19 éves helyi férfit, aki két üzletbe is betört Szegeden áprilisban. Az első esetben húszezer forinttal távozott, azonban a másodjára kiválasztott régiségüzletből már több százezer forintot zsákmányolt.

MINDEN JÓ, HA A VÉGE JÓ

Egy órán belül megtalálták a rendőrök és segítőik azt a két lányt, akik a mártélyi ártérben tévedtek el kedden. A fiatalok kedden délelőtt indultak sétálni az ártéri erdőbe. Néhány óra elteltével azonban eltévedtek, a telefonjuk térereje is akadozott, ismerőseiktől hiába kértek segítséget, ők sem tudták volna felkutatni őket, így kora este már a 112-es segélyhívót tárcsázták.

VÍZTISZTÍTÓKKAL HÁZALT SZEGEDEN, RÁFÁZOTT

Egy férfi azzal vert át szegedi nyugdíjasokat, hogy azt hazudta, rossz minőségű a csapvíz, ezért víztisztító berendezéseket kell felszerelnie. A csalónál még megrendelő lap is volt.

KOCSMATERASZON LÖVÖLDÖZŐ FICKÓ

2021. május 12-én a késő esti órákban érkezett bejelentés, miszerint egy helyi vendéglátóhely kerthelyiségében lövés dördült. A helyszínre érkező járőrök a feltételezett elkövetőt már nem találták ott. Az adatgyűjtés során a rendőrök rövid időn belül megállapították lövöldöző személyazonosságát. A 33 éves férfit a város központjában található parkban fogták el, ahol megtalálták nála a fegyvert is.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: that site
'Fel a tetejéhez' gomb