Szegedi Arcok

Festőművészt ihletett meg a szegedi születésű Várkonyi Andrea és a milliárdos Mészáros Lőrinc szerelme

DrMáriás, a közéleti ihletésű alkotásairól is ismert művész új festménnyel jelentkezett. A legújabb művének két központi alakja ezúttal Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdos és menyasszonya, a szegedi születésű Várkonyi Andrea. A kép címe pedig: “Az új magyar királyi dinasztia megszületése – Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea a gazdagság, szépség és boldogság Ádámja és Évája, a földi mennyország megtestesítői.”

“Lőrinc almaágat tart a kezében, melyet leskelődésünk miatt férfiassága eltakarására használ, ugyanakkor azon csüng kecses almája, melyet lehengőrlen vonzó mosolya kíséretében Andreája felé nyújt reménykedve. Ámbátor Andrea szépségistennő miközben angyali mosollyal néz vissza szeretett szíve választottjára furcsa mód egy másik almát fog a kezében.
Vajon melyikbe harap? S harap-e egyáltalán? Megbukik-é az ember, avagy marad örökre a Paradicsomban?” – teszi fel a kérdést Facebook posztjában drMáriás.

Áprilisban számoltunk be arról, hogy szegedi lány lesz Magyarország leggazdagabb felesége, vagyis összeházasodik Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc. Erről bővebben:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb