Kikapcs

Kolonics Erika, SZIN: “Azt a pillanatot várom, amikor kinyílnak a kapuk és ott látom a sok száz fesztiválozót!”

Ismert zenészek, valamint koncert- és fesztiválszervezők részvételével készült az a húszperces riportfilm, amelyben a Szegedi Ifjúsági Napok főszervezője, Kolonics Erika is szerepel. A „Hadd lássuk a kezeket” című film szereplői a pandémia eddigi időszakáról mesélik el személyes élményeiket, egyben buzdítanak a mielőbbi oltakozásra.

A VOLT produkció által készített kisfilm többek között olyan sztárokat szólaltat meg, mint Majka, Rúzsa Magdi, Lotfi Begi, a Tankcsapda, vagy a Wellhello. A zenei fellépők mellett a nagyobb fesztiválok szervezői is megszólalnak, így a SZIN kulcsembere, Kolonics Erika is. Mint “Koló” a videóban elmondja, azt a pillanatot várja, amikor kinyílnak a kapuk és maga előtt láthatja a sok száz fesztiválozót a Partfürdő bejáratánál. A koncertező zenészek szeretnének minél előbb biztonságosan színpadra állni, a szervezők pedig készen állnak arra, hogy zöld jelzés esetén elindulhassanak a koncertek, fesztiválok. Ehhez azonban elengedhetetlen a mostaninál nagyobb átoltottság.

HATMILLIÓNÁL INDULHATNAK A FESZTIVÁLOK, A SZIN SORSA MÁJUS VÉGÉN DŐL EL

Orbán Viktor péntek reggel jelentett be két fontos dolgot, amely a SZIN-t is érinti:

  • 6 millió beoltottnál indulhatnak a fesztiválok,
  • a nyár végéig csakis védettségi igazolvánnyal lehet majd látogatni őket.

A SZIN szervezői korábban azt nyilatkozták, május végéig döntenek a 2021-es esemény sorsáról, két héten belül tehát nagy bejelentés jöhet.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb