Kikapcs

Most már fix: augusztusban jön a Deja Vu Fesztivál! (frissítve)

Ennél jobb hírrel nem is kezdhetnénk ezt a szürke, esős hétfő reggelt, a szervezők ugyanis bejelentették, hogy megtartják Szeged egyik legjobban várt partiját, augusztus 5 -7. között jön a Deja Vu Fesztivál az Újszegedi Partfürdőre!

A ma reggel bejelentett fellépők között ott van a tavalyra tervezett Danzel és Whigfield, de természetesen lesznek nagy visszatérők is, a Culture Beat, az Alice Dj és a Kozmix személyében.

9:40 FRISSÍTVE – MEGÉRKEZETT A FELLÉPŐK TELJES LISTÁJA

Az idei fesztivál olyan nemzetközi világsztárokat vonultat fel, akik a 90 -es és a 2000-es évek handsup, house és dancefloor istenei voltak! A nagyszínpadon a fellépők között olyan nevek szerepelnek az idei évben, akiket eddig a szegedi közönség még soha nem láthatott: t.A.T.u feat Julia Volkova, Basshunter, Groove Coverage, Danzel, Cascada, Whigfield. De természetesen lesznek nagy visszatérők is mint pédául a Culture Beat, Alice Dj, vagy a Kozmix.

SZÁMOS KÖRNYEZETTUDATOS ÚJÍTÁS VÁR A FESZTIVÁLOZÓKRA

“Hónapok – most már évek – óta dolgozunk azon a kollégáimmal, hogy 2021-ben meg tudjuk tartani az ország egyetlen három napos retró fesztiválját, amire Soprontól Debrecenig mindenhonnan érkeznek hozzánk látogatók. 2020 a várakozás, 2021 az alkalmazkodás éve volt számunkra, a legfontosabb a közönségünk, azaz Ti vagytok! Számos környezettudatos újítással, REpohárral, érintésmentes fizetőrendszer kialakításával és vadiúj helyszínekkel is készülünk a nagy visszatérő bulira” – mondta el Kovács Ádám, a fesztivál igazgatója.

AZ EDDIG MEGVÁLTOTT ÉS ÁTREGISZTRÁLT JEGYEK ÉRVÉNYESEK A RENDEZVÉNYRE

Mint írták közleményükben a szervezők, az augusztus 5 – 7. között tartandó rendezvényre is érvényesek az eddig megváltott és átregisztrált jegyek.

Forrás: Deja Vu Fesztivál Facsebook oldala

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: บับเบิ้ล
'Fel a tetejéhez' gomb