Mindenmás

Paradicsom helyett füvet termesztett a fóliasátorban a csengelei férfi

Itt a jó idő, ezzel együtt pedig megindultak a kerti munkák az egyik csengelei háznál. Ezzel csak egy volt a baj, krumpli és paradicsom helyett füvet termesztett az illető a fóliasátorban, majd szépen le is bukott.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság honlapján így írnak: kábítószer birtoklás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatnak nyomozást – őrizetbe vétele mellett – N. Péter István 49 éves csengelei lakos ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a feltételezett elkövető tanyáján hónapok óta marihuánát termesztett. A rendőrök 2021. május 27-én a délelőtti órákban lakóhelyén fogták el a férfit, az ingatlanban pedig kutatást tartottak.

648 TŐ MARIHUÁNA VOLT A TANYÁN

Összesen 648 tő, különböző fejlettségi szakaszban lévő növényi egyedet foglaltak le, amelyeket a férfi fóliasátrakban, illetve szabadföldben is nevelt. Az előzetes szakértői vélemény alapján a lefoglalt növények – Cannabis indica – kábítószernek minősülnek. A termesztőt a rendőrök előállították a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, egyben kezdeményezik letartóztatását is.

A szegedieket sem kell félteni….

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb