Szegedi Arcok

Szeged legújabb szuperhőse még egy lépéssel közelebb hozta a nyeremény Vespád!

Veled együtt nekünk is leesett az állunk, amikor megtudtuk, hogy a Merkbau egy vadi új Vespát sorsol ki azon vásárlói között, akik a cég tervei alapján újítják fel panellakásuk fürdőszobáját. Most viszont egy még jobb hírrel állt elő az építőanyag kereskedés: már a saját tervekkel is versenybe szállhatsz a robogózás Ferrarijáért!

Április elején hirdette meg VesPanel játékát a szegedi üzlethelységgel is rendelkező építőanyag kereskedés, a Merkbau. A november 30-ig tartó akció lényege, hogy egy klasszikus Vespa robogót sorsolnak ki azok között, akik panellakásuk fürdőszobáját a Merkbauval újítják fel. Akkor még kritérium volt, hogy a VesPanel oldalán található tervek egyikét válasszák a lakástulajdonosok, mostantól viszont saját tervekkel is célba lehet venni a meseszép robogót.

MERKMAN KÖZELEBB HOZTA A FŐNYEREMÉNYT

Új szuperhős született Szegeden, ő pedig MerkMan, aki első cselekedeteként elintézte, hogy a Merkbau nyereményjátékán az is részt vehessen, akinek nem tetszenek a cég fürdőszobatervei. A MerkMan csomag lényege, hogy te leszel a saját fürdőszobád tervezője, így saját elképzeléseid valósíthatod meg. Ha legalább 679.000 Ft értékben vásárolsz a MERKBAU bármelyik Építőcenterében (Szegeden itt: Wimmer Fülöp utca 6.), akkor a látványtervezés díját elengedi a Merkbau, és természetesen te is részt vehetsz a nyereményjátékon, amelynek fődíja egy 0 km-es Vespa robogó! A robogót megtekintheted a szegedi Építőcenterben!

MIT KELL TENNI A NYEREMÉNYÉRT?

A játék meglehetősen egyszerű. Ha panellakásban élsz, és szeretnél fürdőszobát felújítani, akkor:

  • térj be a MERKBAU bármelyik Építőcenterébe (Szeged, Wimmer Fülöp utca 6.),válassz a Classic, Family vagy Design csomagból, vagy csapj le a MerkMan csomagra,
  • vásárlást követően regisztrálj a nyereményért,
  • őrizd meg a bizonylatot a december 10-ei sorsolásig!
  • Ha dupla esélyekkel indulnál a fődíjért, készíts egy fotót a felújítás előtti és utáni állapotról, ezt pedig töltsd fel a MERKBAU VesPanel oldalára!

Egyszerű, igaz? Irány a Merkbau, és legyél te az a szerencsés, aki hazaviszi a Vespát!

A nyereményjáték 2021. április elején indult, és ez év november 30-áig tart.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb