Kikapcs

2021-ben újra lesz Kamionos Gyorsulási Verseny a rakparton, megvan a részletes program

Véget ért a járvány harmadik hulláma, a nagybetűs élet pedig úgy tűnik, végre újraindul a Napfény Városában. Pár hete írtuk meg, hogy megtartják a 2021-es, immáron XXXI. Nemzetközi Kamionos és Motoros Találkozót Szegeden, erre újabb jó hír érkezett: lesz gyorsulási verseny is, amely azért kellemes meglepetés, mert tavaly a járványhelyzet miatt le kellett fújni.

Ha összehasonlítjuk a 2021-es, szegedi terveket a 2020-as éviekkel, eddig mocsok jól állunk (a Szegedi Borfesztivált, Szegedi Hídivásárt, Gerilla Gourmet-t, Toros Pálinkafesztivált és társait már földhöz vágta a Covid, de tekintsünk előre, a nyáron a tavalyihoz képest tényleg jól állunk):

  • SZIN: 2020-ban lefújva, az idén megtartják.
  • Deja Vu Fesztivál: 2020-ban lefújva, az idén megtartják.
  • Szegedi Szabadtéri Játékok: 2020-ban egy nagyon “óvatos” kiadásban tartották meg, az idén viszont olyan nagyágyúkat pótolnak be a Dóm téren, mint a West Side Story vagy a Jézus Krisztus Szupersztár.
  • Kamionos Találkozó: 2020-ban volt felvonulás, találkozó, de a Huszár Mátyás rakparton “őshonos” gyorsulási versenyt törölni kellett, az idén úgy fest, ez is össze fog jönni.

Ahogy pár hete megírtuk, a dátum július 2-4., a helyszín a jó öreg SZIKI. Pár napja a két év múlva “Krisztusi korba” lépő rendezvény programját is bejelentették, jön a Jump Rock Band, a Blues Company, a Pumpkins Trió és egy AC / DC tribute banda, de a lényeg igazából nem is a színpadi elemeken van, hanem az esemény kezdetét jelző felvonulás és a tavaly elmaradt benzingőzös finálé, a kamionos gyorsulási verseny.

Ennek időpontja és helyszíne:

2021. július 4., vasárnap 14.00 – 18.00, Huszár Mátyás rakpart.

A részletes programot IDE kattintva találod.

A többi, fent említett szegedi fesztivál programjai:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb