Kikapcs

Az idén sem lesz Hello Ugar, törölték az Anna and the Barbies ópusztaszeri fesztiválját

“Sajnos a jelenlegi szabályozások csak a beoltottaknak adnak lehetőséget a fesztiválon való résztvételre. Mi, ahogy eddig sem tettünk különbséget közöttetek, most sem szeretnénk, ezért arra az elhatározásra jutottunk, hogy várunk egy évet, hogy korlátozás nélkül, mindenki jöhessen a szabadság fesztiváljára” – írják közösségi média oldalukon a Hello Ugar szervezői, magyarán mondva az idén is elmarad az eredetileg 2021. június 23-26. közé, Ópusztaszerre tervezett fesztivál.

Az Anna and the Barbies által alapított, kicsit hipszter, kicsit Woodstock szellemiségben fogant rendezvény terveit másodjára húzta keresztül a koronavírus-járvány, a tavalyi után az idei eseményt is törölték.

A szervezők közleménye, változtatás nélkül:

Kedves Fesztiválozóink!

Ahogy ti, úgy mi is nagyon készültünk arra, hogy egy év kihagyás után ismét együtt töltünk 4 napot június végén.Sajnos a jelenlegi szabályozások csak a beoltottaknak adnak lehetőséget a fesztiválon való résztvételre. Fesztiválunkat nagy számban látogattátok családilag, a gyermekeitekkel. Mi, ahogy eddig sem tettünk különbséget közöttetek, most sem szeretnénk, ezért arra az elhatározásra jutottunk, hogy várunk egy évet, hogy korlátozás nélkül, mindenki jöhessen a szabadság fesztiváljára.

Most leállunk az idei fesztivál szervezésével, de ezzel egyidőben elkezdjük teljes gőzerővel a következő évet összerakni.

Ha szeretnél továbbra is támogatni minket, és a tavalyi áron részt venni a 2022-es fesztiválon, akkor semmi más dolgod nincs, mint megőrizni addig a tavaly megvásárolt bérletedet.

Ha úgy döntesz, hogy szeretnéd visszakapni a bérleted árát, kérjük, jelezd ezt felénk 2021. június 30-ig a következő email-címre írt levélben: [email protected] levélben feltétlenül szerepeljen a számla sorszáma, a név, amelyre kiállítottuk, és az a bankszámlaszám valamint a tulajdonosának a neve, amelyre az összeg visszautalását kéritek. Idén is köszönjük szépen a türelmeteket, bízunk benne és nagyon várjuk, hogy jövőre újra birtokba vehessük veletek az Ugart!

AZÉRT NEM UGROTT MINDEN: A SZIN ÉS A DEJAVU MARAD…

A Sziget, a VOLT és a Balaton Sound sorsára jutott Hello Ugar lefújás dacára azért van jó hírünk is: Szegeden több nyári fesztivál is túlélte a korlátozásokat, lesz SZIN és Dejavu Fesztivál, sőt, még az idén 31 éves Kamionos Találkozót is megtartják.

Íme:

Fotók: Hello Ugar, Facebook

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb