Sport

A MOL-Pick Szegedtől távozó Jonas Källman nevét fogja viselni az új szegedi Aréna egy szektora

Évzáró családi napot tartottak ma délután a bajnok MOL-Pick Szegednél, amelyen bejelentették többek között azt is, hogy a távozó Jonas Källman nevét fogja viselni az új szegedi Aréna egy szektora, valamint visszavonultatják az általa használt 8-as számot Szegeden.

Szűcs Ernő Péter a klub elnöke elmondta, az ilyen évzárók a legnehezebb pillantok az életükben, hiszen ünnepelnek, de ugyanakkor búcsúztatnak is pár bajnokot. “Ez az év az elmúlt 10 év legnehezebb éve volt, én azt gondolom, mindenki számára. Mi számunkra egészen biztos, mert nagyon nehéz volt azt elképzelni december, január környékén, hogy mi most egy bajnokságot fogunk ünnepelni” – emelte ki az elnök beszédében. Jonas Källmannak Bánhidi Bence megköszönte, hogy a csapat tagja volt: “Én azt gondolom, hogy itt minden játékos szemében te egy igazi példa voltál” – emelte ki Bánhidi Bence, majd átadták a búcsúajándékot a svéd balszélsőnek.

SZOMBATON JÁTSZOTT UTOLJÁRA JONAS

A szombati szenzációs bajnoki mérkőzésen a MOL – Pick Szeged utolsó, győztes gólját két másodperccel a vége előtt Jonas Källman, a csapat távozó svéd balszélsője lőtte be. Ezzel tulajdonképpen révbe ért a klasszis és, mint a mesében, úgy távozhat Szegedről, ahogy érkezett: bajnokként.

Forrás: MOL-Pick Szeged Facebook oldala

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: hair queen
  2. Visszajelzés: youtube automation niches
'Fel a tetejéhez' gomb