Szegedi Arcok

Vadító darabokkal és remek akcióval nyitott meg Szeged legújabb férfiruhaüzlete

A Somogyi utcán nyílt meg a harmadik generációs szegedi cég férfiruhaüzlete, a Context: Dress Code for Men. A Somogyi utca 15. alatti bolt június 8-áig nemcsak a nyári daraboktól az esküvőig terjedő kínálattal, hanem 20 százalékos nyitási akcióval is tesz azért, hogy az idei nyarat már stílusosan tölthesd.

NÉZZÜNK KI JÓL SZEGEDEN (IS)!

A Context egy ízig-vérig szegedi vállalkozás, amelyet még 1989-ben alapított meg Mr. Context, azaz Szakál József, aki épp az interjúnk készítésének napján töltötte be 90. (!) életévét, és kiváló egészségnek örvend. Akkor lányával, Andreával hozták létre a vállalkozást, most pedig már a harmadik generáció vette át a stafétát Szandra személyében.

“Örülünk, hogy végre jön az esküvőszezon, és kiszolgálhatjuk azokat a vásárlóinkat, akiket a pandémia miatt nem tudtunk. Szeretnénk azt, hogy az új divatok továbbra is velünk jöjjenek, és ezáltal a vevőink is stílusosan öltözködhessenek” – mondta el Szakál Szandra.

ITT MÉG TÖRŐDNEK A VEVŐVEL

Azt gondolhatnánk, hogy férfiként könnyebb a ránk passzoló ruha kiválasztása, mint nőként, és valljuk be, néha csábítóbb a már bevált szokások alapján a régi méretekhez ragaszkodva, a próbafülkét gondosan elkerülve vásárolni. Néha igaz, lesre futunk ezekkel a megoldásokkal, de az esetek nagy százalékában azért jók az első megérzéseink.

Ha pedig mégsem, akkor jön jól a Context: mivel a sportosabb és a köpcösebb urak is megérdemlik azt, hogy jól öltözködjenek, egyénre is alakítják a ruhákat, így a legfrissebben beszerzett zakó is pont olyan lesz, mintha ránk öntötték volna.

“Sosem az a célunk, hogy egy aktuális trendet adjunk el, hanem hogy olyan vevőorientált kiszolgálást biztosítsunk, hogy az esküvőre készülő vőlegények és az elegáns, idősebb férfiak is saját stílusukhoz illeszkedő öltözetet kaphassanak. Ezért is van meg az állandó vásárlókörünk, és ezért is térnek hozzánk vissza.” – tette hozzá Szakál Szandra.

Régi szabály, hogy egy új üzlet megnyitása természetesen nem történhet meg akciók nélkül, szerencsére ezt a Context: Dress Code for Mennél sem látják másképp: a Somogyi utcai boltban a teljes kínálatra 20% kedvezményt biztosítanak. A kínálatban olyan világmárkákkal találkozhatunk, mint a STYL, Pierre Cardin, Lavard, Club of Gents, Carl Gross, a termékpaletta pedig a strandos, lazább öltözettől egészen a házasodni vágyó vőlegényöltözetig terjed.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb