- Hirdetés -
- Hirdetés -
Sport

Azonnali hatállyal menesztették David Davis-t, a Telekom Veszprém vezetőedzőjét

- Hirdetés -

Alig két napja annak, hogy bajnok lett a MOL-Pick Szeged, ugyanis parádés győzelmet aratva húzta be a férfi kézilabda NB I. bajnoki döntőjének visszavágó meccsét. 5000 néző előtt magabiztosan, 36–37 (14–15) – ra verve a Telekom Veszprém csapatát. Mint ma kiderült, a veszprémi férfi kézilabdacsapat azonnali hatállyal menesztette David Davis vezetőedzőt.

Az idei szezon eredménytelensége miatt a Klub vezetése úgy döntött, hogy felmenti a spanyol szakembert feladatai alól – írta hétfői közleményében az MTI-nek a klub. Mint írják, a 44 éves tréner 2019-ben érkezett Veszprémbe, és – a közlemény szerint – kritikus időpontban vette át a csapatot, majd még abban az idényben a fináléig vezette az együttest a Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjében. Davis 137 tétmérkőzésen irányította a gárdát, 114 győzelem mellett 3 döntetlent ért el, és 20 alkalommal kikapott. Egy magyar bajnoki címet, egy Magyar Kupát és egy SEHA Ligát nyert a csapattal.

AZ IDEI SZEZON NEM SIKERÜLT VALAMI JÓL, KETTŐS VERESÉGGEL BÚCSÚZTAK A SZEGEDIEKTŐL

Az idei szezon viszont nem sikerült jól a veszprémieknek, a spanyol szakemberrel ebben az évben csak a Magyar Kupában tudott diadalmaskodni az együttes, mely a bajnokságban kettős vereséggel bukta el a döntőt az ősi rivális Pick Szegeddel szemben, míg a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőben búcsúzott. A veszprémi közlemény kitért arra is, hogy az új vezetőedző személyéről, illetve a szakmai stáb összetételéről július 1-ig adnak tájékoztatást.

Részletek a hétvégéi mérkőzésről:

Éld át újra képekben!

- Hirdetés - - Hirdetés - - Hirdetés -

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb