Sport

Éld át újra a MOL – Pick Szeged szenzációs győzelmét képekben

Ezt a mérkőzést sohasem fogjuk elfelejteni, hiszen a MOL – Pick Szeged parádés győzelmet aratva nyerte meg a férfi kézilabda NB I. bajnoki döntőjének visszavágó meccsét, 5000 néző előtt magabiztosan, 36–37 (14–15) – re verve a Telekom Veszprém csapatát. A klub már közzé is tette a tegnapi mérkőzés képeit Facebook oldalán, most ebből hoztunk Nektek egy válogatást. Éld át újra velünk, ahogy bajnok lett a MOL – Pick Szeged! Nagy gratuláció srácok, irtó büszkék vagyunk rátok!

A MÉRKŐZÉS UTÁN BÁNHIDI BENCE ÍGY NYILATKOZOTT

Soha nem volt még olyan nehéz harminc perce, mint amikor a lelátón kellett szorítani a társainak – nyilatkozta a negyedjére is bajnok MOL-PICK Szeged beállósa, Bánhidi Bence a szombati győztes döntő után. A Szeged Sportolója 2021 díjas kézilabdázót a 28. percben állították ki egy szerencsétlenül elsült mozdulatot követően. Íme Bence gondolatai, rögtön a meccs utáni percekből!

MÉLTÓKÉPPEN TÁVOZIK SZEGEDRŐL A CSAPAT SVÉD BALSZÉLSŐJE

A tegnapi szenzációs bajnoki mérkőzésen a MOL – Pick Szeged utolsó, győztes gólját két másodperccel a vége előtt Jonas Källman, a csapat távozó svéd balszélsője lőtte be. Ezzel tulajdonképpen révbe ért a klasszis és, mint a mesében, úgy távozhat Szegedről, ahogy érkezett: bajnokként, fogalmazott jegyzetében a Nemzeti Sport újságírója, Nagy Péter.

Fotók: MOL-Pick Szeged Facebook oldala

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: DevOps consulting
'Fel a tetejéhez' gomb